Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

hele ja mel taky doraz a treba rychlomer byl tim dorazem predepjatej, kdyz sem vyndal doraz,tak rucicka spadla teprve na nulovou polohu!

nemyslim jako ten kolíček ale že přímo na tej osičce někde vevnitř je nějakej doraz:myslim

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

Původně zaslal: oni

hele ja mel taky doraz a treba rychlomer byl tim dorazem predepjatej, kdyz sem vyndal doraz,tak rucicka spadla teprve na nulovou polohu!

nemyslim jako ten kolíček ale že přímo na tej osičce někde vevnitř je nějakej doraz:myslim

aha,tak vidis to je dobry.... tak to vlastne nemuzes nasadit spatne!

Odesláno

v podstatě nasadit šptně nemůžeš jen musíš vědět kde byly předtimty ručičky....třeba kámošovy na felně se ty ručičky točí úplně do kola takže já musel jet předním 50 a on za jízdy nasazoval ručičku:D

Odesláno

jo a když už se tu řeší budíky nevíte jestli by šel přehodit ukazatel teploty a paliva z novýho modelu do starýho? de mi o to že chci předělat rafičky a dát tam ty z novýho modelu.. a když vyměnim jen tacháč a hodiny tak to bude vypadat blbě, páč ty starý ukazatele tam mají místo ručičky jen takovej ohnutej drátek...:myslim

Odesláno

ručičky na budíkach by jít měly... nebo šlo by přendat celý budíky? ale jen za ty co maj už ty červený ručičky.. tam by snad měly bejt shodný koncovky pro připojení na eletriku ne?:myslim já potřebuju změnit jen ty ukazatele paliva a teploty aby na nich byly právě ty červený ručičky

[upravil dne 5/2/10 stanley-zdenda]

Odesláno

tam sou ale jinak ty konektory ne? a neměly nový modely elektrickej tacháč? páč já mam mechanickej... já bych nějak potřeboval přehodit jen ty 2 malí měřáky... co sem koukal na netu tak starej model 306 už pak taky měl ručičky jako novej model a já bych potřeboval vedět jestli je možný to nějak skombinovat.. rád bych si nechal svuj tacháč a zbytek se může klidně přeházet...

Odesláno

tak to urcite nepujde, musel by si to nejak sbastlit, protoze tam jsou jiny konektory i jiny podminky pro pripojeni, muzu ti to vyfotit. jeste teda ty chces na obyc budiky dat palivomer a teplomer z podsvetlenejma rucickama?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...