pezot22 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 p406 2.0hdi 80kw zasa tu mam problem piska mi klinovy remen.vyzeralo to ze to robi remenica na klukovom hriadeli ale tu som vymenil a zacalo to robit znovu.ked mi zacne piskat ten remen je to zo zaciatku slabsie a kazdy den piska viac a viac,kupil som aj sprej na remene ked ho strieknem tyzden mam pokoj a potom to pomaly zacina pocut zasa.....altik mam novy,servo cerpadlo tiez tie by to byt nemali ....moze to byt aj tym ze je to stary remen alebo co?neviete poradit? Citovat
comm Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 ked uz si vsetko vymenil skus vymenit aj remen, he mne zase preskakuje stale remen o jednu drazku a pritom mam vsetko nove. to je co a nic nie je vyosene pekne vsetko v rovine. Citovat
pezot22 Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 no ono mi to tak pripada ze to servo je trochu vyosene ale remen mi nepreskakuje zeby to bolo tym? Citovat
pezot22 Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 no mozne je aj to ale preco potom ked strieknem na klinovy ten sprej tak to na par dni prestane rozvodovy by piskal stale aj keby som klinovy striekol aj keby nie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.