Guest cake Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Ahoj. Tak mám zase jednu chu?ovku. Zjistil jsem, že moje 406 2,1 DTi s ABS má asi problém s brzdama. Pokud se motor točí víc, než na volnoběh, tak všechno je perfektní, ale....pokud třeba v koloně 3x poměrně rychle za sebou zabrzdím, přestane posilovat posilovač a na počtvrté brzdím \"natvrdo\" což je docela dřina. Stačí protočit motor, a nebo cca. 5 vteřin počkat a posilovač znovu zaposiluje. Teď je otázka, na co to tipujete. Podle me je buď špatná hadice od vývěvy k posilovači, nebo je fffpytli vývěva nebo je někde něco přicpanýho, a nebo nejhůř se se mnou loučí brzdový válec, případně něco, co netuším. Setkal jste se s tím už někdo? Jestli ano, jaká byla diagnóza a jaké byly náklady? Díííík. Cake Citovat
voštík Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Tak zkus odpojit pri volnobehu tu hadici z posilovace a zjisti jestli v ni je podtlak. Jestli ne, tak je ucpana nebo netesna hadice nebo je v pytli ta vyveva. Jestli tam je podtlak, tak je v pytli samotnej posilovac. Citovat
RALLYMAN Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 no nejprve to vyskoušej jak píše voštík,já bych ale tipnul že bude ucpaná hadice,kámoš měl na sieře stejný problém pod 1000ot/min mu to taky nebrzdilo,závada byla v přicpané hadici,skusily jsme to profouknout kompresorem a vyletěl stoho nějaký žmolek.zdar Citovat
Guest cake Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Díky, díky, díky, podívám se na to a dám vědět. Honza Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.