Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Posilovač brzd při volnoběhu přestává posilovat

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Tak mám zase jednu chu?ovku.

Zjistil jsem, že moje 406 2,1 DTi s ABS má asi problém s brzdama. Pokud se motor točí víc, než na volnoběh, tak všechno je perfektní, ale....pokud třeba v koloně 3x poměrně rychle za sebou zabrzdím, přestane posilovat posilovač a na počtvrté brzdím \"natvrdo\" což je docela dřina. Stačí protočit motor, a nebo cca. 5 vteřin počkat a posilovač znovu zaposiluje.

Teď je otázka, na co to tipujete. Podle me je buď špatná hadice od vývěvy k posilovači, nebo je fffpytli vývěva :bojim nebo je někde něco přicpanýho, a nebo nejhůř se se mnou loučí brzdový válec, případně něco, co netuším. Setkal jste se s tím už někdo? Jestli ano, jaká byla diagnóza a jaké byly náklady?

Díííík.

Cake

Odesláno

Tak zkus odpojit pri volnobehu tu hadici z posilovace a zjisti jestli v ni je podtlak. Jestli ne, tak je ucpana nebo netesna hadice nebo je v pytli ta vyveva. Jestli tam je podtlak, tak je v pytli samotnej posilovac.

Odesláno

no nejprve to vyskoušej jak píše voštík,já bych ale tipnul že bude ucpaná hadice,kámoš měl na sieře stejný problém pod 1000ot/min mu to taky nebrzdilo,závada byla v přicpané hadici,skusily jsme to profouknout kompresorem a vyletěl stoho nějaký žmolek.zdar

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...