cimino Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Zdar. Vedel by mi niekto poradiť, kde by som si mohol dať domontovať displej pre palubný počítač (momentálne mám dispej, kde mi ukazuje len čas) + zrejme bude potrebné túto funkciu aj nejakým spôsobom odblokovať. Mám P206 r.v. 2008. Dá sa jedným ťahom vyriešiť aj teplomer. Vopred ďakujem za odpovede a rady. Citovat
buga Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: cimino Zdar. Vedel by mi niekto poradiť, kde by som si mohol dať domontovať displej pre palubný počítač (momentálne mám dispej, kde mi ukazuje len čas) + zrejme bude potrebné túto funkciu aj nejakým spôsobom odblokovať. Mám P206 r.v. 2008. Dá sa jedným ťahom vyriešiť aj teplomer. Vopred ďakujem za odpovede a rady. kedze mas multiplex uz v aute (od roku 2003) da sa urcite, lenze boli nejake tie roky mozno uz aj rok 2008 kde zablokovali dodatocnu aktivaciu palubneho pocitaca a veci okolo toho.. tak je to len o tom ze skusit, ci to pojde, alebo nie... resp. podla mna, prehratie software-u by mozno pomohlo... a tym by ti to slo... moj nazor Citovat
mindwipe Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 pokial viem, tak ked ti ukazuje len cas, tam treba dotiahnut este jeden kablik.. Citovat
cimino Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 auto je ešte v záruke, ale už len do 01/10, takže by som to potom zrejme vyskúšal. A v servise by to urobiť nevedeli? Citovat
mindwipe Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 vedeli, ale to musis mat potom pripravenu velmi tucnu penazenku.. Citovat
cimino Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 ja neviem, nemam dobru skusenost so servisom v peugeote. Hlavne, co sa tyka ochoty. Zo srandy zistim, co by to tam stalo a napisem potom (teda, ak budu takí ochotní a odpíšu mi na mail)...snáď prekvapia... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.