Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, chtěl bych se zeptat zkušenějších na pár problému co mám ....

1) rychle mi blikaj blinkry (zadní nesvítí vubec) , žárovka je fpohodě, vim že by to mohla bejt kostra, ae kde je kabel ukostřenej?

2) při nastartování mi začne něco divně pískat jakoby za palubkou(za budíkama) a je to ve stejný frekvenci jako otáčky, po chvíli jízdy do zmizí ... motor to není .... je to jakoby z náhonu otáček- má někdo podobnou zkušenost?

3) kdyby se někomu váleli doma podběhy na 306 3 dvř ... beru ... ;)

Odesláno

1) Hledej u zadních světel. Zkoukni u levýho i pravýho ty konektory. Pořádně vyčistit a vystříknout nějakým sprejev.

2) Neprokuluze ti řemen u alternátoru? Ono se to a autě docela rozléhá. Kdyžtak omrkni ;)

3) smůla. nemám

Odesláno

nn to je jakoby za budíkama ... hnedka... dneska jsem i jel ze začátku pískalo, najel jsem na nákej hrbol a konec ....

jooo koukal jsem .. našel jsem jeden kábl od světel, jde někam dolu do dvojtý podlahy kufru a mizí tam ...

Odesláno

No ten kabel (aspoň u mej verze auta) vede od palubky k pravýmu světlu (který má dva konektory) a z toho je odpíchlý do levýho světla. Takže zkontrolovat konektory u obou světel.

Pokud ti to jen cvaká (i když blinkr není zaplej) je to páčkou - je potřeba ji vyčistit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...