apfelix Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 zdravim, chtěl bych se zeptat zkušenějších na pár problému co mám .... 1) rychle mi blikaj blinkry (zadní nesvítí vubec) , žárovka je fpohodě, vim že by to mohla bejt kostra, ae kde je kabel ukostřenej? 2) při nastartování mi začne něco divně pískat jakoby za palubkou(za budíkama) a je to ve stejný frekvenci jako otáčky, po chvíli jízdy do zmizí ... motor to není .... je to jakoby z náhonu otáček- má někdo podobnou zkušenost? 3) kdyby se někomu váleli doma podběhy na 306 3 dvř ... beru ... Citovat
dolly1010 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 1) Hledej u zadních světel. Zkoukni u levýho i pravýho ty konektory. Pořádně vyčistit a vystříknout nějakým sprejev. 2) Neprokuluze ti řemen u alternátoru? Ono se to a autě docela rozléhá. Kdyžtak omrkni 3) smůla. nemám Citovat
apfelix Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 nn to je jakoby za budíkama ... hnedka... dneska jsem i jel ze začátku pískalo, najel jsem na nákej hrbol a konec .... jooo koukal jsem .. našel jsem jeden kábl od světel, jde někam dolu do dvojtý podlahy kufru a mizí tam ... Citovat
dolly1010 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 No ten kabel (aspoň u mej verze auta) vede od palubky k pravýmu světlu (který má dva konektory) a z toho je odpíchlý do levýho světla. Takže zkontrolovat konektory u obou světel. Pokud ti to jen cvaká (i když blinkr není zaplej) je to páčkou - je potřeba ji vyčistit. Citovat
apfelix Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 jj díks... ae já bych potřeboval najít kde se ukostřuje levý zadní světlo ... tam mi to nebliká ... jinak rychle bliká přední a boční blinkr Citovat
pastorek Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Tak si tú odúpveď prečítaj ešte raz. Obe svetlá majú spoločnú kostru a preto máš skontrolovať konektor ľavého. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.