MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 2 [upravil dne 18/11/09 MatrixArwen] Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 oni: už jsem je sem dala:aut:aut:aut Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Urcite, chtelo by to vice lidi! No taky sem si nevsiml, hlavne jak sem se te snazil drzet, tak to jedno auto co sme predjeli se nas chytlo, pak nas predjel oba na 4proudy v hradci. Jinak nevim, kteryho vola myslis? Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 To bylo asi to druhý, co jsem předjížděla, že jo? jo koukala jsem, jak mě něco míjelo na 4 proudu. ale držel ses mě.-) jsem v jednu chvíli nevěděla, jestli jsi to ty opravdu za mnou:D akorát jsem pak telefonovala, tak jsem zpomalovala,a ty mě předjel:( :D:D jak já nesnáším, když máma nepochopím, že řídím, a že se musím věnovat řízení Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 no to je jak jsem mluvil, setrim benzin a pak je hned fuc, pac se te snazim drzet! chvilkama sem nic nevidel kvuli dymu :D:D. a ze nam kosik dobre poslouzil vid? no vidis, za volantem se prece co? netelefonuje... Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 jsem myslela, že jak jsme vyjížděli z pce, že tě ztrácím a pak kouknu do zpětnýho a ty na mě napláclej:D jo, taky jsem koukala, jak tvá světla byla v dýmu:D...v takovým oparu:D:D košík posloužil a dobře, akorát jak jsem nejdřív nezmáčkla to tlačítko:D no netelefonuje, někteří lidi to ale nechápou:D Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 hele a oslnovali te ty svetla? nebo to bylo v pohode? Ja teda takhle vubec nejezdim, ja sem ridic kochar :D Jsme tam predjizdeli nejakou peknou bilou snizenou 106. Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Neoslňovali, jen jsi v jednu chvíli byl tak blízko, a já začala brzdit, jak ten přede mnou, tak jsem se trochu bála:D Já takhle taky vůbec nejezdím:roll:roll:D jsem si ani nevšimla, já doteď kdyby nebyla tma a kdybych viděla, kdo seděl v tom autě, tak bych jí /jemu něco nepěknýho ukázala Citovat
GRiMx Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 hoďte někam tu fotku ve \"full HD\" ať se dá sosnout... Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 teď jsem to chtěla napsat, že vám to pošlu, pošlu ti to klidně na meil, nikam takhle to moc dávat neumím:-(sry. Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 To jsem rad, ja porad nevim jestli to mam nastaveny, tak kdyz dobry, tak uz na to nesahnu! a ze si jela do kaufu takhle okolo? No aspon jsem nejel sam. Ty ses tak trochu nervak za volantem vid? :D Citovat
zabit Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 sakra a ja jel domu sam, zadna sranda, aspon cisty silnice tak jsem to trochu protah no Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 No, protože jsem chtěla jet s tebou. Jsem myslela, že budeš rád, a lepší než městem, takhle rovně. Nejsem, proč??? jen, když přede mnou nemyslitelně začne brzdit do kopce, nebo jede 60, když je tam 90, tak do nervů jdu, nechám se snadnovytočit za volantem to je fakt, protože taky snad trochu ohleduplnosti:grr:grr:grr:grr:grr a jsme mluvili o tom jídle, než jsme odjížděli, a teď jsem si vzpomněla, a mám hlad...musím se najíst... Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 zabit: no to my měli pravej opak, nejdřív se všichni táhli, pak bouračka a pak zase šílenej provoz po HK... Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Tak vidis, ze si malej nervak:D:D:D, ale to mas jedno, me tohle taky dokaze strasne nakrknout! Vsak jsem rad. To ja uz jsem pekne najedenej, to bylo to prvni, co sem udelal, jak sem prijel domu! jinak foto taky prosim na mejla! Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 oni: to jsem ráda, že nejsem sama, abych nezískala nějakou novou přezdívku:D Tak já udělala jen tu první věc, koupila jsem si něco k jídlu, teď jen vstát, dát na talíř a jíst:D Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 kdyz tak presunout do sekce, srazy uskutecnene. Jen me mrzi ze nas nebylo vice. a priste sraz nekde v teple u kafe, teda u caje, kafe nepiju! Citovat
zabit Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 dame si kafe, ja mam kafe rad, a kdyz u o tom mluvis ... grim prej nas zve za tu projizdku :-D Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 zabit: díky.-) čajíček bych si taky dala, ale mohlo by se nás sejít víc:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.