Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Motor to mam 3.0 a folie mam vsude 20ky a spokojenost. Take to coupe mas pekne ;o), ten zadni naraznik sem mel na predchozim coupe a pekne to k tomu slo, i ten predni naraznik se me libi, ale je asi delsi o kus, tak bych to pak uz nejspis nemohl snizit a to by me vadilo.

Ty si predtym mal to coupe CHAMELEON vsak? Preco si vymenil? Ja planujem tiez dat folie nejake do predu bude to ovela lepsie vyzerat :)

Odesláno

Nejak sem dostal chut na sestivalcovy motor, tak sem toho dvoulitra prodal a postavil si to ve V6ce. Take je to chameleon, ale ne tak vyrazny jak predtim.

• O 2 týdny později...
Odesláno

barevná kombinace červené s bílou se přiznám mi trochu v tomto případě nesedí ale to je věc názoru, je ale vidět pořádný kus poctivé práce který já nedokážu odvést a proto si toho cením u jiných. Taže za mě dojem chvalitebná, provedení výborná s hvězdičkou. :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

co se vám na tom autě nezdá...????je náhodou hodně vymazlená křídlo není sranda sehnat...moc se jich nedělá a tohle je pěkné,jen sisi možná mohl odpustit ten pruh a dát spíš stojky do červená a celou lamelu do bílé....no a možná zrcátka nechat v barvě ale jinak bych autu asi těžko něco vytýkal.....též mám bílá kola a to s aoutem prostě udělá hodně...stříbrný má každe blbec celkově hodnotím:super..hlavně ty světla

• O 5 měsíců později...
Guest dreamtalks
Odesláno

Jako nova, moc hezky. Gratuluju.:potlesk:potlesk Jen to kridlo je silene. Vubec tam nesedi a dost tomu uskodilo. No ale co, auto je tvoje, tak si snim muzes delat co chces.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...