Guest NiKi406 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: kukikuk Motor to mam 3.0 a folie mam vsude 20ky a spokojenost. Take to coupe mas pekne ;o), ten zadni naraznik sem mel na predchozim coupe a pekne to k tomu slo, i ten predni naraznik se me libi, ale je asi delsi o kus, tak bych to pak uz nejspis nemohl snizit a to by me vadilo. Ty si predtym mal to coupe CHAMELEON vsak? Preco si vymenil? Ja planujem tiez dat folie nejake do predu bude to ovela lepsie vyzerat Citovat
kukikuk Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Nejak sem dostal chut na sestivalcovy motor, tak sem toho dvoulitra prodal a postavil si to ve V6ce. Take je to chameleon, ale ne tak vyrazny jak predtim. Citovat
tomikku Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 barevná kombinace červené s bílou se přiznám mi trochu v tomto případě nesedí ale to je věc názoru, je ale vidět pořádný kus poctivé práce který já nedokážu odvést a proto si toho cením u jiných. Taže za mě dojem chvalitebná, provedení výborná s hvězdičkou. Citovat
kukikuk Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Dikas za nazory......na jare se bude nejspis prestrikavat ;o) bude tam jeste vic bile na kapotach a pak neco provedu se strechou jeste ;o) Citovat
Tom306Sedan Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 No pekny vozitko ale neco me hodne usadilo a to je to hnusne neprehlednutelne kridlo ja bych si ho tam nedal:-D Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 co se vám na tom autě nezdá...????je náhodou hodně vymazlená křídlo není sranda sehnat...moc se jich nedělá a tohle je pěkné,jen sisi možná mohl odpustit ten pruh a dát spíš stojky do červená a celou lamelu do bílé....no a možná zrcátka nechat v barvě ale jinak bych autu asi těžko něco vytýkal.....též mám bílá kola a to s aoutem prostě udělá hodně...stříbrný má každe blbec celkově hodnotím:super..hlavně ty světla Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Jako nova, moc hezky. Gratuluju.:potlesk Jen to kridlo je silene. Vubec tam nesedi a dost tomu uskodilo. No ale co, auto je tvoje, tak si snim muzes delat co chces. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.