Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nevíte kde by se dalo sehnat nějaký slušný křídlo na 306 sedan... já jsem našel zatím jen samý originály a to je dosti malý.. chtěl bych něco většího, ale zase ne nějakou zběsilost :D popřípadě křídlo na jiný auto co by na 306 sedlo.. líbí se mi např. něco takového:

post-0-14109610095679_thumb.jpg

Odesláno

jj to by se k tom nehodilo, mám rád decentní tuning nic přeplácanýho....ale nějaké malé by tomu určitě sedlo, jinak jak pokračuješ už si vybral nějaký kolesa???:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Tady máš jeden odkaz na sedana , http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=99 ,akorát je to z Anglie

[upravil dne 4/10/09 Voighta]

jj, o tomhle 3dv. sedanu vím ;) co dát jen decentní odtrhovou lištu jako prodává Milotec na Superba nebo Octavku? http://milotec.de/index.php?cat=c270_Heckspoiler----schuerzen.html&XTCsid=5d5f65428dac53931aac78555ded02a6 úplně dole ;)

Odesláno

Voighta: tohle je až moc :nevim

Dakie: mě se třeba líbí co má Octavia RS nová, jenže to má podle mě širší kufr než 306

Kovi306: jj vybral, ale pudu do nich až příští rok, teď stejně za 2 měsíce se pude na zimáky. Pudu do BSA a nebo mám ještě jedny vybraný. V každým případě budou černý s chrom. límcem.

Odesláno

to si můžeš pohrát s laminátem esi chceš z Octavie II RS

tak to se těšim na kolesa, já sem se rozhod že taky eště něco našetřim přes zimu, a pak něco koupim na novou sezonu.

Odesláno

O víkendu by jsem si měl jít vyzkoušet na auto křídlo z Fordu Mustang 2007. Myslím si ale, že bude dost širší a bude moc vyčuhovat :nevim tak uvidíme

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...