trtovik Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Zdravim, mám tu problém praská mi to při sešlapování brzdového pedálu, vodící čepy u třmenů jsem už promazal a těmi to není. Praská to jakoby od posilovače brzd, nebo nějaká táhla, která k němu vedou. Prosím o radu máte s tím někdo zkušenosti, co by to mohlo být. Popř. hoďte sem někdo schematický obrázek, jak to vypadá u posilovače brzd. Dík za rady.... Motorově to je 1.1 a rv 1994 [upravil dne 3.10.2009 trtovik] [upravil dne 3.10.2009 trtovik] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 mame as ten samej problém taky nevím co stím a dost mě to vytáčí je to dost slyšet každou chvilku čekám že se něco utrhne je to jak když se něco napíná a vrže to... taky si stím nevím rady:roll Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 mozna mam podobnej problem,.,mne to spis prislo jakoby abs reagovalo kdyz nema... Citovat
malčus Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 taky mi to skřípe nebo praská když šlapu na pedál, spíš když jen dobržďuju, kyž jedu pomaleji, nebo když stojím a šlapu na pedál hlavně když couvám a pak brzdím... přijde mi, že to jde od brzdiče a taky nevím co s tim :-( Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 presne..kdyz dobrzduju tak me jakoby lehce kope abs a vydava takovej vrnivej zvuk... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.