Qcko Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Konecne sa mi podarilo najst rozpernu tyc, ktora nestoji 5000 a je dokonca na P306 ... toz co si o nej myslite, za tie prachy, podotkynam ze nejazdim sportovo, jej ucel je aspon nejake spevnenie, aby sa tam ten BREAK \"nekrutil\":D (hold je to 1.4 motor:aut )... ROZPERNA TYC [upravil dne 30.9.2009 Qcko] Citovat
genzer Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 dobra cenovka,:superasi si ji taky objednam Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Tiez sa mi paci... Ak bude nejaky dobry vysledok, tak povedz Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 V kazdom pripade ma znepokojuje, ze vyzera dost tenko, a ze je stavitelna ... Citovat
Qcko Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 No preto sa najprv pytam, dost ludi tu rozpernu tyc ma, tak ako sa im pozdava, s tym skusenosti nemam, ale za tu cenu, no nekup to:D Citovat
milan78 Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 ja mam stavitelnu OMP na cabriu bola poznat po montazi zmena predok ztuhol je to citit po pri prejazde nerovnosti kolaji atd ....z mojej strany laicka spokojnost Citovat
Qcko Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 No mne laicka spokojnost uplne staci, tak ju idem objednat, potom nahodim fotky ako to vyzera a nazor Citovat
jakub106GTI Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 já jsem jí měl taky a je to asi tak když to tam dáš tak nepoznáš rozdíl:-) pak když jsem jí sundal tak jsem teprve poznal že najednou tam něco není - ale velkej rozdíl nečekej pokud nejezdíš závody nebo tak - ale vzhledově to vypadá fajn Citovat
milan78 Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 si spominam ze na 2.0 16v to bol problem zohnat a firma bola niekde zo ziliny autotechna tusim...ja som badal nejake zmeny hlavne na nerovnostiach...ale vravim cisto laicky dojem... [upravil dne 30.9.2009 milan78] Citovat
Qcko Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 No to je presne ona:mrk ... ja sportovo nejazdim, ale karoseria na breaku sa dost kruti v zakrutach a predpokladam ze rozperna tyc to dost eliminuje:roker Inak, ked uz sa pytam, mysli si niekto, ze ma na 1.4 motor zmysel davat sportovy vzduchovy filter??? (a hlavne ma zaujima, kam sa da potom pripojit to odvetranie pre olej co ide do airboxu:aut )... Citovat
Dakie Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 sportovní filtr je dobrej max. ke zvuku motoru, ale nevím, jestli to bude mít účinek i u 1,4ky radši bych měnil klasickej při každé výměně oleje Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 sportovni filtr u tebe nema smysl, dej si sportovni vlozku do origo boxu rozperna tyc je good, mam ji jak na 2,2 tak na coupe, sirka odpovida, a ze je stavitelna je jen dobre, co kdyz mas malcko nekde hnuty auto? Jo a nedotahuj to na max, at pak neprdne predni okno Citovat
Qcko Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Filter menim pri kazdej druhej vymene oleja:aut ... toz diky, som uisteny ze sa mi to neoplati prerabat, na zvuk sa vykaslat, len by sa mi pacilo aby trosku viac zaberal motor pri nizsich otackach:mrk Scratch: diky za radu, to by ma nenapadlo:super ... takze mi odporucas nieco taketo??? http://tuning.autodoplnky.cz/filtry-green/vlozky-airbox/sportovni-filtr-green-peugeot-306-1-4l-xr-xn-sl-sr-s283809 ...nehovorim ze odtial, ide mi o ten typ ... ja poznam len GREEN a H&R (alebo tak nejak:roll), cena sa mi zda primerana, ked si zoberiem, ze je to dozivotne (co sa tyka auta:aut) [upravil dne 30.9.2009 Qcko] Citovat
KoudaK Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Rozpěrná tyč-auto bude tužší a míň se bude kroutit kastle v přední části ale počítej s tím,že když ti někdo nabourá do jednoho blatníku tak to odnesou oba a ta oprava bude dražší.. Není to z mé hlavy ale od člověka který jí má už 3 roky na autě.. Citovat
Qcko Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Uf, buracky mi tu radsej nespominaj, to je moja nocna mora, ze dam auto dokopy podla svojich predstav a niekto mi ho zrusi:bojim:bojim ...jedno auto som uz tak dokopy dal a po 4 mesiacoch buracka na totalku (opity chudak v protismere:grr ) Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ted jsem s kupe trefil kance a vypada to nehnute, ale kdyz ji dostanes z boku, tak to je rachot :-) Ale jde to z jeho ruceni. ten filtr vypada dobre. Dokonce mi TOM406 doporucil nekupovat celou cistici sadu, ale omyvat to v jarove vode :-). Vyzna se v tom, koupil jsem uz jar :-) Citovat
Qcko Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 No mne sa na tom filtri paci fakt hlavne to, ze je dozivotny, kazdy koho som sa pytal povedal ze je to dobra investicia do auta, tak ho idem objednat:super Diky za postrehy:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.