millo Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 hosani, potreboval by som poradit s vyberom reproduktorov do 307micky. Tie original hraju ako dedkova tranzistorka ,tak to chcem povymienat za nieco \"normalne\". A zistil som ze v zadnych dverach pre istotu nemam ziadne repro poraddte niekto aku zostavu zvolit...z vlastnej skusenosti alebo z odporucania, nemam predstavu v tomto. Citovat
fox111fox Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Aky mas rocnik auta.? Mal si uz sundane vnutorne plasty dveri? Citovat
millo Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 mom 2002ojku, zadne plasty som mal dole ked som daval autofolie Citovat
fox111fox Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Aj ja mam 2002 ale sw a neviem ako setrne mam dat dole tie plasty? Aby som nic nezlomil Citovat
millo Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 ked som ich daval dole tak nebol ziaden problem...islo to fajn, niekde treba trosku viac nasilia, ale len trosku vsetko odskrutkovat, klucku total rozobrat a zcasti to nadskoci aj samo...nemal by si nic ulomit. horsie to uz bolo v vyndavanim skiel, pri tom som sa krutil ako prd v gatiach Citovat
fox111fox Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Ale ked idem menit repro tak predsa nemusim sundavat aj sklo...? Citovat
millo Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 jasneee jasneee:D, to ja som len popisoval moju celkovu skusenost s dverami Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Pokud stávající reproduktory hrají \"jak tranzistorák\", tak bych se bál, jestli vina není spíš na straně rádia. Zkoušel jsi i jiné autorádio? Citovat
marisw Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 repro v 307 ,a samostante riesenie a uchytenie repro v tapaciroch a nie vo dverach je ubohe....o tom je aj konecny vysledok.....tiez mi to hra na prd.....s origo radiom...isty cas som tam mal Alpine CDA 9853R co je spickovy stroj. repro rovnake a vysledok len malinko rozdielny....manzelka ma C3 2004,to iste radio origo ako ja ,a hraje to v ako prasa...hrasny plny zvuk,ziadne strpanie ani nic podobne....pre bezne ucho parada......ale zato v 307 , vymenit repro,vetko vytlmit a bude to super... Citovat
fox111fox Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Ano ano presne tak, vytlmit. Ale ako? Kde? Co podlozit? To je kopa casu a skusania. Napriklad mne uz strpaju aj B-stlpiky a neviem ci aj tam mozem vstupit. [upravil dne 29/9/09 fox111fox] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Zalezi, kolko chces do tlmenia investovat... Neni to zadna extra veda, ale kazdy ma na tlmeni kapanek jinej nazor... Muzes tlmit osvedcenym dynamatem, ale to pak nevijde na par korun. Nahrad je spousta, u nas na SK asi najznamejsia Sinus , to stoji cca 3,30 Eur jeden plat 20x50 Cm ... Zase takisto zalezi, co od hudby pozadujes. Kdyz poradne vytlmis, a das 4x nove repro, tak to bude znatelne, kdyz das jeste to repro komponentni, tak to bude zase jina, kdyz to jeste napojis na kvalitnej 4 kanalovej zosik, tak se budes nachadzet zase nekde jinde, a kdyz na to napojis woofer, tak to uz bude paradni hudba. Ale to sou uz radove ne male investice ... V kazdem pripade radim minimalne poradne vytlumit, kdyz ne dynamatem, tak aspom jeho nahradou, a asfaltovymi platmi nesetrit. Vytlmit dvere, v kterych chces mat repro osazene. Netusim, ci 307 ma repro v zadni dverach, nebo v zadnim plate, nejak sem to v zivote neskoumal i kdyz Sw 307 sem mnel jistou dobu jako sluzebaka... Do predu pak nejaky kvalitnejsi komponentni repro. 307 ma vyskac na palubke, neni to nejstastnejsi umistneni, ale lepsi jak nic Ja bych tam dal asi nejakej lepsi stred, vo forme Sinus Live ... A ze zadkom zatim nevim, nevim jestli sou vzadu repro v dverich, nebo na plate atd ... V kazdem pripade zosikom by si to nepokazil, jen musis ratat s prekablovanim auta, kable od baterky, kable od radia, a kable do repro ... Citovat
millo Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 noooo, konecne dake postrehy ..fuuha, tak ale to je asi na peknu pracicku to dat vsecko do cajchu ako to tu citam...no Citovat
fox111fox Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Millo potom priloz fotky ako si to porobil, rad sa priucim.... Citovat
ileus666 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Niečo mate tu ohladom huby ak budete chciet kontaktujte ma na email pošlem foto ako sam to robil ja.tiež som prečital skoro všetko čo tu pisali o hudbe a poviem vam pokial to nespravite poriadne tak to nema ani vyznam robiť.Važne zaleži od toho čo očakavate.moja investicia bola okolo 1000€, a robil som si to sam http://www.destiny.cz/web_muzika_peugeot307/ Citovat
millo Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: fox111fox Millo potom priloz fotky ako si to porobil, rad sa priucim.... no, talk vypada to tak ze ja to asi robit nebudem...nemam na to \"vzdelanie\" Citovat
jombo Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 chlapi,aj ja rozmyslam nad nejakou zmenou hifi sustavy v mojej 307 Break a zatial to vylepsila len vymena radia za Kenwood KDC-BT8141UY a rozmyslam nad reprakmi od hertz so samostatnymi vyskami aj do predu aj do zadu,ale subwoofer by som chcel spravit tak aby splyval s interierov kufri asi pomocou nejakej MDF dosky a aby nezaberal vela mista cize zrejme s bassreflexom. no a co sa tyka tvojej prestavby ileus666 newiem ale po prezreni fotografii sa mi to nejak nepozdava,pretoze ak chcem dosiahnut lepsi zvuk tak musim uzavriet ozvucnicu a to ze ty si vytlmil tapacir to neznamena ze si ju uzavrel.najlepsie riesenie je vytlmit vnutro dvery a uzavret ich a pomocou mdf kruzku to vystrcit z tapaciru co je bohuzial u 307 bez nejakych zasadnych uprav nemozne.Videl som na nete nejake nove doorboardy ale to stoji nemaly peniaz.no ked mi dojdu peniazky tak sa do toho obujem a budem pridavat nejake fotecky. Citovat
309GT Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Já používám značky FLI a Vibe a spokojenost!A hlavně tě to nevycucá tolik z peněz;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.