rudipd Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Caute mam P306 sedan 1,4 ,1998 benzin a nefunguje mi el. stahovanie okna spolujazdca.Bol som s tym v servise a povedali mi ze je tam vydraty mechanizmus konkretne vodiaca lista lanka.Nova stoji od 160 - 190 Eur.Problem je v tom ze na moje auto sa neda kupit ta lista zvlast len spolu s motorcekom preto je to tak drahe.Nema niekto z vas na predaj pouzitu v dobrom stave za rozumnu cenu?Alebo kde najlacnejcie to mozem kupit?Dakujem Citovat
kalio306 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 je tu oddelenie inzercia skus to tam je tam par vozidiel na rozpredaj alebo navštív vrakovisko Citovat
Qcko Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Presne, pohladaj v Inzercii, je tam plno 306 na suciastky:super Citovat
jack 306 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 sorry za ale daly by se použít mechanismy z předních oken do zadních? díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Myslim ze ne. Nakolko zadni okno u 306 nejde stahnout uplne, ostava kousek otevrene. Tym padem je i lista kratsi a taky lanka. V kazdem pripade, keby si sa s tym vyhral, tak by si to tam nejako dopasoval... Ta lista mi nejde celkom dohlavi, ze je vydrana, a zrovna u spolujazdca. Ja by som to dobre skontroloval, a bez servisu. Tam placnou hocico. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.