Pegi Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Ahoj pežoťáci chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s tím, že by čidlo venkovní teploty dávalo správné údaje o venkovní teplotě na displej a současně mylné údaje do řj klimatizace. Nejde mi klima a diagnostika hlásí \"závada čidlo venkovní teploty\". Klima je po servisu, dofoukaná, chodila asi tak 14 dní a přestala. Kompresor spíná, sahary po zapnutí neběží. Díky za každou radu. Citovat
Qcko Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Sahary musia bezat, zacal by som hladat tam...moze to byt len odrthnuty drat alebo zly kontakt, pripadne chyba v rele:nevim Citovat
Pegi Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 O víkendu se na to podívám. díky [upravil dne 23/9/09 Pegi] Citovat
jkmtrnava Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 . Kompresor spíná, sahary po zapnutí neběží. Díky za každou radu. Stotožnujem sa s Qckom, mal som ten istý problém, zaoxidované kontakty priamo na vetrákoch Citovat
Pegi Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 hmm... tak kontakty to nejsou. Pročistil, prostříkal, vyzkoušel relátka - a nic. navíc mi přestal chodit kompresor. Nevím, jestli jsem tam s něčím blbě nehnul, ale už mě to může drbat, nechám to asi na servis. Ještě snad relé v BSI, ale to je už fakt nad mé síly. no kdyby vás snad ještě něco napadlo, budu rád, jestli ne, alespoň vám napíšu, jak sem dopadl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.