Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

pekny fotky:) copak to bylo za saxika? asi trosku poladeny ze?;)

vratikbuchar ze saxoclubu... Jj, poladěno měl hezky. Sání, svody, výfuk, vačky, jednotka, převodovka a určitě i něco dalšího, na co jsem zapomněl...:) Měl tam přes 100kW

[upravil dne 11.10.2009 jiri106xs]

Odesláno

Jééjda, jsem se začetla do U2 a myslela jsem, že tady žádné reakce ani nenajdu, protože budete všichni spát :)

Jiri106xs: To jo, asi jdu do sebe :) Nebo to bude tím, že je to po dlouhé době víkend, kdy sedím doma a kopu se nudou do zadečku?? :)

Ladis8: No právě, musela jsem si napravit reputaci :D Sama koukám, co se to děje - chvílema jsem už přemýšlela, že se na to vyprdnu, protože mě to extrémně nebavilo, ale řekla jsem si, že to dám :) To jo, to já si užívám, protože jak jsem psala - asi je to moje poslední výhra :)

Odesláno

to saxo bude mit hodne pred 100kw a tema vecickama..navic kratka prevodovka..

serie, pouze stalej prevod z 1.3 rallye a 1/4 mile se da v klidku kolem 14,8..

Odesláno

Jakub106GTI: To jo, počasí jsme neměli objednaný zrovna nejlíp, ale když je dobrá parta, tak se dá zabavit i tak :) Příště se na vás těšíme :) a jinak děkuji za pochvalu :)

Lentilka: Jéé, to jsi ty, co jsi nám nebral telefony viď :D Tak doufám, že příště už dorazíš :) Jinak mám NikonaD60 a fotky jsem čekala lepší, nebyla tak nějak ta správná umělecká nálada, ale děkuji :)

Odesláno

S1600: ecu 12tis., vačky 13-14tis. Co říkal, tak do toho nastrkal 200tis.

Ivisek: Nějak ti ten foťák nepobírá barvy..:D Ještě tam chybí bílá.:(

[upravil dne 11.10.2009 jiri106xs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...