Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...a já před chvílí vstávala, tak ani já na to moc nevidím. :D

Jinak, kdyby se to pojalo až tak, že by se spáchala nějaká ta \"after-party\", tak by bylo dobrý, dohodnout se co nejdřív, že bych třeba zamluvila nějakou hospodu či něco podobného, popř. nějaký improvizovaný nocleh. :D

to peugeot09: hmm, Bechyňský letiště taky good, tenkrát jsem tam byla s Dragsterama a bylo to super :super

Odesláno

Týjo mazeec konečně něco co mám celkem kousek :) to se možná na vás přijedu konečně podívat ať vás taky poznám :) (jestli teda můžu :) ) ale nechci nic slibovat...:)

Odesláno

Tak jestli přijedeš focusem, tak nemusíme vymejšlet žádnej trest :D neb jezdit ve fordu je trest sám o sobě a navrch bude platit nepsané pravidlo \"fordem tam, vlakem zpět\", takže se vytrestáš hned 2x :D :D :D

Odesláno

Dobrá... měnim své podmínky... Kdo nepřijede peugeotem, tak ho stihne krutý trest.:bacha:D

Keity: Jak na koho;)

Ladis: Klidně vem focuse, ale věř tomu, že já slovo držím.:bacha:D

Odesláno

ale jooo... dojedu snad 106tkou :) potřebuju udělat zadní brzdy a do chladiče dát nemrzku ale to se snaad do tý doby povede :) no s těma brzdama nevim ale snad bych to zvládnul i bez nich. (tak jak to je teď. pravej zadní buben mi totiž trochu teče a utíká mi brzdovka :D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...