turbo911 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 zdravim, mam mensi problem s otackomerom. vacsinou je na nule ale obcas sa mi stalo ze chvilku fungoval a inokedy rucicka par krat skocila z jednej krajnej polohy na druhu...neviem ci je to chybny otackomer co sa mi nezda alebo je problem niekde inde:myslim Citovat
pastorek Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Najčastejšie býva chyba v plošnom spoji prístrojovky. Pri benzínovom motore ide signál z modulu zapaľovania a pri naftovom z čidla otáčkomera. Citovat
turbo911 Odesláno 14. září 2009 Autor Odesláno 14. září 2009 nooo tak mam naftak a to cidlo kde najdem presnejsie...nieco som tu nasiel ale aj tak netusim kde sa nachadza... [upravil dne 14/9/09 turbo911] Citovat
pastorek Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Ak sa nemýlim tak by malo byť zo spodnej strany prevodovky tesne pri motore. Benzínové motory ho majú na hornej strane tesne pod hlavou na prevodovke. Pozri i tam, nie som si istý. Citovat
Durko Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 ja ho mam zospodu na kryte zotrvačníka na motorovej strane. je to biela obímka v nutri je taky čierny valec a to je čidlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.