Speedy306 Odesláno 15. září 2009 Autor Odesláno 15. září 2009 Původně zaslal: Radek 306 podvozek mam stejnej jako ty, pružiny tam jsou možná jiný, děda na sedanu nemá ty plastový lišty, tak nad kolama má daleko více místa ve předu i vzadu, celkově auto výš, tak na tu naší verzi se dávalo možná něco jiného, ale sedí to dobře. Jinak já mam hnedka stejnou 306 jako ty jen stříbrnou a jsem spokojen. Měnil jsem komplet rozvody, takže 10tis pak brzdy jsem dával Ferodo a vyšli na cca 4tis, brzdí parádně, dal jsem do zadní nápravy maznice a jinak nic upravovaného zatím My máme ještě 306 1.9D 51KW v kombíku a to je podstatně víš, ale taky podstatně rozplavanější... nemůžu si stěžovat:) Já mám od koupy, nové rozvody, olej, všechny filtry, čepy na pravé straně, ložisko v kole na levé a ty brzdy vezmu asi Feredo premium komplet předek zadek a desky a koupil jsme si na prahy když otevřeš přední dveře lištu s nápisem TURBO v nějaký imitaci chromu, líbí se mi tam:) Citovat
Speedy306 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Tak už mám komplet nový brzdy Ferodo a přemýšlím o KN filtru a udělal jsem si radost a nalepil na prahy nálepku TURBO:) To pozděj vyfotím:) Citovat
309GT Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Pěkná!Jen bych asi nedával ten nápis na pneu na bílo,ale jinak Citovat
Speedy306 Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: 309GT Pěkná!Jen bych asi nedával ten nápis na pneu na bílo,ale jinak Dík:) Dneska sem byl v kámě a koupil jsem si opěrku na loket:) A ty kola:) je to tak půl naa půl jeden říká krásný a druhej jeee,co to je? Ale mi se to líbí Tak a šetřím dál:) Chci si ho trochu předělat k obrazu svému:) Citovat
Speedy306 Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 Tak opěrka začleněna do interieru:?) ještě opravit teplotu vody aby ukazovala a pak už jen nově nastříkam podvozek a dutiny na zimu sehnat plecháče s gumama a jedem:) Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Tak jsem si tak dneska sedl po tom co jsem \"opravoval\" řazení a přemýšlel co jsem na tom autě všechno udělal a docela mě to zarazilo co už všechno:) Takže : Nová baterka Rozvody Čepy na pravé straně geometrie ložisko v kole řidičovo přední oprava ráfku nový gumy 2 olej vzduchovej,olejovej a palivovej filtr kotouče a desky všechny 4 nový čidlo teploty chladící kapaliny napíchnutí na pc a nakódování v zadu jsou nový tlumiče nálepky na prahy loketní opěrka vyčištění a namazání kulisy řazení A třeba sem něco zapomněl,ale to nějak nevím Joo a dva kofoláčky sem si dal na zadní okno:) Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Pár fotek:) [upravil dne 2/10/09 Speedy306] Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Takhle nějak ta opěrka dopadla:) chtěl jsem jinou,ale tahle se dá sklápět:) Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 S pohledem na mé milované rádio:) moje první na CD:) Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 A bonus:) takhle spolu jezdíme:) jenom ta špinavá blondýna se zatím nedostavila:) Citovat
mindwipe Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 jeee... to su tie figurky z kofoly? kde si ich zohnal? Citovat
Speedy306 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: mindwipe jeee... to su tie figurky z kofoly? kde si ich zohnal? jj to jsou přesně ony:) U nás byla akce o pár dědin v krámě že když vezmeš 4 kofoli dostaneš toho panáčka:) Citovat
zabit Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Původně zaslal: mindwipe jeee... to su tie figurky z kofoly? kde si ich zohnal? skoc si do kramu s papir/hracky jmenuje se to woodu panenky, nebo tak nejak, maj jich asi 50 druhu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.