Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

podvozek mam stejnej jako ty, pružiny tam jsou možná jiný, děda na sedanu nemá ty plastový lišty, tak nad kolama má daleko více místa ve předu i vzadu, celkově auto výš, tak na tu naší verzi se dávalo možná něco jiného, ale sedí to dobře. Jinak já mam hnedka stejnou 306 jako ty jen stříbrnou a jsem spokojen. Měnil jsem komplet rozvody, takže 10tis pak brzdy jsem dával Ferodo a vyšli na cca 4tis, brzdí parádně, dal jsem do zadní nápravy maznice a jinak nic upravovaného zatím

My máme ještě 306 1.9D 51KW v kombíku a to je podstatně víš, ale taky podstatně rozplavanější... nemůžu si stěžovat:) Já mám od koupy, nové rozvody, olej, všechny filtry, čepy na pravé straně, ložisko v kole na levé a ty brzdy vezmu asi Feredo premium komplet předek zadek a desky a koupil jsme si na prahy když otevřeš přední dveře lištu s nápisem TURBO v nějaký imitaci chromu, líbí se mi tam:)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Pěkná!Jen bych asi nedával ten nápis na pneu na bílo,ale jinak :super

Dík:) Dneska sem byl v kámě a koupil jsem si opěrku na loket:) A ty kola:) je to tak půl naa půl jeden říká krásný a druhej jeee,co to je?:) Ale mi se to líbí:) Tak a šetřím dál:) Chci si ho trochu předělat k obrazu svému:)

Odesláno

Tak opěrka začleněna do interieru:?) ještě opravit teplotu vody aby ukazovala a pak už jen nově nastříkam podvozek a dutiny na zimu sehnat plecháče s gumama a jedem:)

Odesláno

Tak jsem si tak dneska sedl po tom co jsem \"opravoval\" řazení a přemýšlel co jsem na tom autě všechno udělal a docela mě to zarazilo co už všechno:) Takže :

Nová baterka

Rozvody

Čepy na pravé straně

geometrie

ložisko v kole řidičovo přední

oprava ráfku

nový gumy 2

olej

vzduchovej,olejovej a palivovej filtr

kotouče a desky všechny 4

nový čidlo teploty chladící kapaliny

napíchnutí na pc a nakódování

v zadu jsou nový tlumiče

nálepky na prahy

loketní opěrka

vyčištění a namazání kulisy řazení

A třeba sem něco zapomněl,ale to nějak nevím Joo a dva kofoláčky sem si dal na zadní okno:)

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

jeee... to su tie figurky z kofoly? kde si ich zohnal? ;)

jj to jsou přesně ony:) U nás byla akce o pár dědin v krámě že když vezmeš 4 kofoli dostaneš toho panáčka:)

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

jeee... to su tie figurky z kofoly? kde si ich zohnal? ;)

skoc si do kramu s papir/hracky jmenuje se to woodu panenky, nebo tak nejak, maj jich asi 50 druhu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...