Fr3sh Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Má ŘJ nějakou samostatnou kostru? Nebo je kostřená přes plech na kterym drží? odšrouboval jsem jednotku a vyndal plech abych to stříknul, pak jsem zkusil nastartoval a nic, motoro točí vše funkční ale prostě nechytne, nebo chytne a hned zase zhasne, kdyz chytne a pridam plyn tak zdechne...klidne to muzu drzet 3minuty ve vysokych otackach kdyz se to povede aby to nezdechlo, pustim plyn a zdechne zase...plech jsem tam dal zpatky, nenastrikany...Furt stejny...Je to jako kdyby nebyl benzin, ale je ta 1/4 nadrze. Baterie silna dost...je mozny cidlo otacek? Chvilema to bezelo na 3 valce, ve vysokych na vsechny, ja si nevim rady... Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 RJ má určite vlastnú kostru a určite nieje ukostrená opretím o plechový držiak. Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 To je úplne jedno čím to nastriekal. BSI je v plastovej krabici. Celý problém bude zrejme v zle zapojenom konektore alebo je to náhoda že porucha sa objavila práve vtedy. Citovat
P-106! Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 koukni se pod jednotkou je takova hneda krabicka na konektor , kdyz neni zapojena tak to nikdy nenatocis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.