Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

odomknutie s dialkovym v kluci

Recommended Posts

Odesláno

mam nasledujuci problem....zamknem auto dialkovym na kluci a ked chcem asi po 5 minutach odomknut tak dialkove nereaguje....odomknut ide iba klucom....ked ale chcem odomknut dialkovym hned po zamknuti tak to v pohode ide... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: stanisko

mam nasledujuci problem....zamknem auto dialkovym na kluci a ked chcem asi po 5 minutach odomknut tak dialkove nereaguje....odomknut ide iba klucom....ked ale chcem odomknut dialkovym hned po zamknuti tak to v pohode ide... :myslim

Ja mam tiez ten problem,zamknem.....potom za minutu zistim ze som nieco este v aute zabudol,a otvorit ani za boha. Musim cakat aj 10min. Raz za mesiac-dva mu takto zasibe.Raz mi to urobil aj rano ked som sa ponahlal do prace,lenze ja zamok na dverach nemam,(odkedy mi ho vylomili a vykradli auto),tak som sa vytocil a vytrhol dvere.Ked to urobil zlodej v noci,tak preco by som ja nemohol cez den,,xixi.Teraz funguje zase dalej.V servise pozreli ovladac-v pohode,baterka-v pohode.Tak kaslem na to.Raz asi rozdr....em okno ked to bude takto pokracovat. Inak len posrata baterka by stala 10euro. Sila. :bacha
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Dutch

Inak len posrata baterka by stala 10euro. Sila. :bacha

Dá sa núpiť v NAY, viacej značiek, Philips ma stála 2,80 €.

bateriou to urcite nie je...mam tam novu a ako som pisal ked odomykam hned po zamknuti tak to ide v pohode.....

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

Inak len posrata baterka by stala 10euro. Sila. :bacha

Dá sa núpiť v NAY, viacej značiek, Philips ma stála 2,80 €.

bateriou to urcite nie je...mam tam novu a ako som pisal ked odomykam hned po zamknuti tak to ide v pohode.....

Ved vravim aj ja,ze bateria je tiez ok.Proste peugeot. A tym som vysvetlil vsetko.

[upravil dne 12/9/09 Dutch]

Odesláno

tak zavada odstranena.....reset na diagnostike :roker

Kde ti to robili a kolko si platil? Na ivanskej ma s tymto problemom poslali do haja.

urobili mi to v Peugeote v rakusku v meste Bruck an der Leitha ...hned na zaciatku mesta...a stalo ma to 20 eur a jedno DANKE.....:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: durino666

aka baterka tam ide nabijacia? ked davate ze ceny 10 e alebo 2,8 ja pozeram znackove za 1,2 euro a vydrzi tyzden max :(

baterka tam je obycajna....ja mam 307 rv2001 a auto mam vyse 2,5 roka a baterku som este nemenil-tusim je tam este povodna...chaby bude niekde inde

[upravil dne 21/10/09 shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...