Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: alihen

Původně zaslal: Dutch

Původně zaslal: Dutch

Původně zaslal: Knedla

Caute tak dal som si nachipovat 1.6 HDi ale po prvom nastartovaní to hodi do nudzoveho rezimu ale hned po druhom uz nie a takisto nie aj ked je zahriate. Robil mi to vcera clovek v normalnej firme cize nie garazovy manik. Hovoril ze to urobi jedna 407 z desiatich. Takisto hovoril ze sa stane ze sa vymazu kody strekovacov ktore ale potom nahodil spet. Tak sa pytam ci to robilo uz niekomu kto si dal nachipovat 407 a co s tym urobil? Dakujem za odpovede

Mal si si kupit dvojliter. Teraz chces urobit z trabanta mercedes

neradim ti vrtat do 407rov...

budu iba zbytocne problemy...

ak mas nieco k veci, radi ta tu privitame... ak chces len hanit, kritizovat a posmievat sa, hladaj si inu temu...

(alebo ta uz nechcu ani na fore 307???)

tu sa stretavaju ludia, co maju PEUGEOT a riesia tu veci okolo prevadzky tychto automobilov a motocyklov...

na komplexy su iny odbornici...

A ty si kto ze mi chces prikazovat co mam a co nemam?

Ja si budem pisat co uznam za vhodne,na to tu predsa je to forum,alebo nie? Zajdem tu pretoze uvazujem o 407 ale zda sa mi akasi nizka oproti 307 a ta 1.6 sa mi zda slaba a ako citam tak asi aj je.Takze sa budem orientovat na 407/2.0,

precitaj si este raz moj prispevok a potom sa certi...

precitaj ho este raz a poriadne...

no vidis... nepis tu bludy...

ak si chces pisat hocico, tak chod na pokec... tam ti to nastrocny hadam zozeru...

a kto som ja???

...stastny majitel 407 SW 1.6 HDi

ak chip nechces, tak si do svojej nedavaj...

majitel chipu asi vie, preco ho tam daval...

a ci je to spravne riesenie alebo nie... uvidime neskor... mozno sa s nami podeli o skusenosti

Ja sa vobec necertim. A niesom sam kto reaguje tak isto na ten prispevok.Viz co pise Brandy20

Odesláno

zdoraznujem...

NIKTO TI NEZAKAZUJE SEM PRISPIEVAT

ale kazdy ma svoj vkus a dovody, pre ktore robi rozne veci...

a pokial by si siel forum prispevok po prispevku, by si zistil, ze uz tu nezhody boli kvoli podobnym reciam, ako vedies ty

Odesláno

zdoraznujem...

NIKTO TI NEZAKAZUJE SEM PRISPIEVAT

ale kazdy ma svoj vkus a dovody, pre ktore robi rozne veci...

a pokial by si siel forum prispevok po prispevku, by si zistil, ze uz tu nezhody boli kvoli podobnym reciam, ako vedies ty

Dobre nebudem prispievat svojimi nazormi aby som sa niekoho nedotkol,a blbosti od veci nemaju zmysel,,,ta caf,,,az si kupim 407 ozvem sa a potom sa ma nezbavite....xixi prajem malo hodin stravenych v servise a vela stastnych kilometrov

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...