Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

děkuji všem jsem rád že se líbí:)

stěrač pasuje bez uprav - už jsem ho dal na Volvikovo jak píše:) dneska jsem ho kupoval za 160Kč a myslim že je o dost lepší než ten origo....

Jojo Béďo taky jsem koukal na ty fotky a leskne se to jako blesk co:D a hlavně na tom nezustává prach :D

Biffe dííky:)

štve mě že mám před garáží asi 1 vysokou vrstvu ledu a nemužu se projet:( chci léto....

Odesláno

a to je proste na fabii,jedno jakou? a kde prosimte za 160,- jinak koukam ze je kratsi,ale kdyz zetres,tak dozadu vidis dobre? ja bych ho chtel na 306,ale to bude stejnej ten 1000cihran ze? je to pekny..

Odesláno

no tento konkrétně je na fabii combi:) a i když to není 1000 hran tak když to normálně tou matkou přitáhneš tak to drží luxusně a neměl jsem s tim nikdy problém:) kupoval jsem to normálka prodejně s náhradníma dílama:)

ta kosmetika na auto je ( spíš se koukni na forum tam je vše popsáno ) http://www.detailing.cz/viewforum.php?f=3&sid=6a75a47226546d580480ee3da485ffde

ale hlavně DODO JUICE to je nej nej nej

Odesláno

tak to zitra vlitnu pro ten sterac hned.... z to ve me hloda dlouho,tak ted si me k tomu dostrkal! jinak dekuju za odkaz, to prostuduje,na leto potrebuju poridit nejakej ochranej srac na to moje zlato....

Odesláno

kubo jak si pořešil ty žárovky vubec?

alešku nechci byt hnusnej ale krystaly mame s kubou zatim jen my dva, vy máte to čirý sklo pruhledny...

a makouš je měl ty co máš ty...

[upravil dne 27.1.2010 Lentilka]

Odesláno

Lentilka: Alešek tou modrou nemyslel Makouše... Jezdí tu občas světle modrá S16 s bílou kapotou a střechou, zavařenýma lištama v náraznících,...

Po srazech jezdil s TPO HK.

Jinak světla parádní Kubo:super Krásně k té zlaté sedí;)

[upravil dne 28.1.2010 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

kubo jak si pořešil ty žárovky vubec?

alešku nechci byt hnusnej ale krystaly mame s kubou zatim jen my dva, vy máte to čirý sklo pruhledny...

a makouš je měl ty co máš ty...

[upravil dne 27.1.2010 Lentilka]

žárovky no mě to pasovalo takže nevim jakto že tobě ne....:myslim

Jirko díkes:)

Odesláno

prosimte a jak to mas s ostrikovacem na tom zadnim okne ted? ty mas trysku v tom steraci v ty hridelce nebo nekde nahore na dverich?

Odesláno
Původně zaslal: oni

prosimte a jak to mas s ostrikovacem na tom zadnim okne ted? ty mas trysku v tom steraci v ty hridelce nebo nekde nahore na dverich?

ostřikovač to má uprostřed nahoře......

Odesláno

Tak, po čase sem sem taky zase zavítal, takže něco málo napíšu :) Koberec není úplně dle mého gusta, ale to už jsem Kubovi řikal osobně :-) Nicméně pakliže se líbí jemu, tak není co řešit. Se světlama to je jiná písnička, ty jsou prostě boží. Musim pogratulovat tomu kdo mu je sehnal

(mně), že má skvělej vkus :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...