Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A v čem jsou ty rekara krom čaulonění jiný:D Budeš to dělat sám - přez známou - za kolik?Jak umí auta?Bylo by to asi nejsíž blíž než do Český Lípy:myslim

Odesláno

hh tohle sem sháněl na 306tku ale nesehnal sem. na kolik tě to vyjde z tý francie??? je to levnější?:super jinak je to to samé co jsi měl ne akorát jiný filtr:papa

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

hh tohle sem sháněl na 306tku ale nesehnal sem. na kolik tě to vyjde z tý francie??? je to levnější?:super jinak je to to samé co jsi měl ne akorát jiný filtr:papa

jojo je to to samé co jsem měl na ex. Musím říct že to starší auto jezdilo lépe - tady je stále vše serie a je to takové uškrcené, udušené - nevim....

jinak je to levnější o hodně. S poštou to vychází na 1450,-

tady v čr jsem nejlevnější našel asi za 2600,-(+-) takže filtr je dá se říct grátis

Odesláno

ty jo super, a je někde ten katalog nebo sortiment zboží z tý francie??? nebo podle čeho si vybíral a to od kujona???? to vychází fajnově možná bych taky něco objednal.

Odesláno

sa vratim k tym sedačkam takže to niesu poťahy :myslim no každopádne pekne su aj ja cem !!! ale asi si to uľahčím poťahmi tiež ma napadlo že to ušijem sám ale strach my nedovolí a te poťahy čo objednal Qcko su OK sice niesu nake lacne ale ani čalunenie nie je zadarmo ( pisni čo ta pani bere za kožené prečalunenie ) ak možeš

Odesláno

Jakub: Kamos mel na SAxu 16V komplet kit KN stal ho kolem 8 000 aji s odstinenim od motoru aji s hadici na privedeni studeneho vzduchu z narazniku , jaky to melo zvuk a hlavne od tech 4500 to jelo jak civic a melo to i takovy zvuk jak by tam neco preplo a rvalo to jak prase , s tim saxem jezdil 2 roky a rikal ze ten rozdil proste jde poznat ze tech 8 000 nelituje

Odesláno

No tak cena precalunenia na mieru kozou ta vyjde o dost drahsie ako potahy, to si pis:aut ...

...inak tato 106 bude o par mesiacov totalne zihadlo:super

Odesláno

OT...16v se SANIM nikdy nepojede jak Civic..zvlast,pokud je to KN-jediny osvedceny je Raceland/Simota-to se davalo do Cupovych Sax a 106tek..to vse jen jestlize mluvis o VTi,ktery jako jediny konkuruje TU5J4 v 1600ccm..

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

sa vratim k tym sedačkam takže to niesu poťahy :myslim no každopádne pekne su aj ja cem !!! ale asi si to uľahčím poťahmi tiež ma napadlo že to ušijem sám ale strach my nedovolí a te poťahy čo objednal Qcko su OK sice niesu nake lacne ale ani čalunenie nie je zadarmo ( pisni čo ta pani bere za kožené prečalunenie ) ak možeš

ty fotky co jsem posílal tak je to přečalouněné. můžeš se na přečalounění domluvit na www.woo-doo.eu co psal na tuning foru tak za přečalounění do koženky cca 6000 do kuže 12000 je to strašně málo ale už tam má i reference a lidi jsou spokojeni takže bych se toho nebál. 309 GT do toho taky jde tak pak určo řekne jak to dopadlo...moje známá pro mě je to skoro zadarmo btw 400 kč za ty sedačky co jsem dával foto + 400 kč material

Odesláno

kovi306 - zítra ti pošlu odkaz ale určitě tam něco bude.;)

BiFF - no co jsem četl na UK foru tak tady s tim KN a sáním to dává +- 6 koníků(změřeno břed a po na brzdě)

schválně natočím zvuk před a po do cela mě to zajímá....

Qcko - díky díky sám jsem zvědavej co z toho vyvedu:D

s1600 - plně s tebou souhlasím

Odesláno

je to ve vybave a v rocniku..napr. CRX mel Vtec 160 koni-ten se 106kou jde,-ja ho dal-seroiova prevodovka,pneu,jen vyfuk pruchozi Supersprint + sani Raceland+ Green..

On jen sani..oba +100 kg-hudba/kamarad...

S VTi nemam prime srovanani,jen Mimon mi ukazala,ze ridic dela hodne-se serii Vti o setinu lepsi-ja s s16..s prakticky seriovym autem jsem jen 14,8..predemnou jen vykuchany Civici(170 PS++,Webrovany Skodovky,a jednou Saxo,co ma vacky+ECU...

[upravil dne 22/10/09 s1600]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...