Milhaus65 Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Něco chybí, pokud byly použity hlasy z iGo tak pro RT3 chybí 30% povelů stejného významu. RT3 je skládá jinak, jinak v EN , jinak v DE. POkud to chrčí na levou páčku, tak něco uteklo v nastavení hlasového syntezátoru. [upravil dne 22/10/09 Milhaus65] Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Jen mám u tvé osoby Petertn1 strach aby to nedopadlo\"za dobrotu na žebrotu\"...:nevim:nevim:nevim ale snad ne a uvedené chyby (nechyby)nebudou ostatním moc vadit. [upravil dne 30-11-09 Přema] Citovat
alihen Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 mozno patrim medzi prvych, co PETROVU verziu pouziva (samozrejme az po nom samom)... ked som petra upozornil na chybu pocas vyvoja softu, onedlho mi pisal, ze ju odstranil... od zaciatku sa tu toho napisalo dost ohladom zmeny softu, jazyka, rizik pri nahravani ale aj ako im predist... :potleskja som petrovi stale vdacny za jeho robotu a tesim sa na stretnutie s nim aby som sa mu mohol revanzovat ako som slubil.... ved povedzte sami.... kolky z vas prisli na niektore funkcie radia az po nainstalovani slovenciny (alebo im zacali rozumiet)???? ja sa hlasim ako PRVY [upravil dne 23/10/09 alihen] Citovat
stanchez Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 nechcem aby ste si teraz mysleli ze som sa stazoval,mne uvedene chyby absolutne nevadia,len som bol zvedavy ci ich mam len ja,alebo aj iní..toť vše..inak v tomto pripade si Přemo vobec nemyslim,ze by pre Petra malo platit to \"za dobrotu na zobrotu\",neverim ze sa tu najde niekto,kto by mu nebol vdacny za jeho pracu a straveny cas pri prekladoch,ja osobne si to velmi cenim a ma u mna vsetky sympatie..:potlesk alihen,ja sa hlasim ako druhy... [upravil dne 23/10/09 stanchez] Citovat
jkapoun Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Ahojte, mam slovencinu od petratn1. V navigacii mi nechodia hlasove povely. Neviem ci som nieco nezabudol nastavit. Pri zapnuti, alebo vypnuti hlasovej syntezy v nastavevni navigacie sa mi stale zobrazuje ikonka preskrtnuteho reproduktora. Neobjavil som ine nastavenie ako aktivaciu a dekativaciu syntezy a nastavenie urovne hlasitosti. Prechadzal som z ver. 6.6 predvolenej anglictiny rovno na verziu 6.63 do Petra. Vsetko mi zbehlo bez problemov. Na 6.6 som navigaciu neskusal, lebo som vtedy este nemal mapy. Myslim si, ze mi chyba este nieco v nastaveni, ale nedopatral som sa v menu k niecomu co by mi zabralo. Mam stiahnutu aj (origo z eurovanu) 6.63, ale zatial som ju neskusal natiahnut kym sa s vami neporadim. Inak so slovencinou od Petra som nadmieru spokojny, prezil by som aj bez aj bez povelov. vdaka jk Citovat
Andrea Levice Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Peter prosim ta posli mi tel.č. na seba na e-mailovu adresu ..........doktorlr@azet.sk. Vopred vdaka!... zavolam ti:mal by som zaujem sa s tebou stretnut ohladom tej slovenčiny do mojho tátoša!Za skoru odpoved ti vopred dakujem .nech sa ti dari s pozdravom ......Robo. Citovat
before Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Aj ja by som si rád poslovenčil RT3.Poprosil by som o link.Vopred ďakujem. Citovat
Andrea Levice Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: petertn1 Edit: Sorry za warez a zaroven dik adminovi za ustretovost. Takze vytvoril som slovensky preklad pre RT3 - velky farebny displej. Po viacerych ziadostiach cez SZ som sa rozhodol ze slovensku verziu konfiguracneho CD uverejnim pre vsetkych (mozete to sirit kde chcete), bez naroku na poplatok t.j. zadarmo. Dost som sa na tom narobil tak cakam aspon podakovanie od tych ktori si to stiahnu a bude im to fungovat. Teraz par informacii a upozorneni. CD bolo uspesne testovane na vozidle P 407, RT3 s farebnym displejom, verzia soft. CAN v6.63 build 890. Na inych verziach a vozidlach nemozem funkcnost zarucit. CD je vo formate ISO (obraz disku). Odporucam napalit ho v programe NERO najnizsou rychlostou ako obraz disku. Napalujte na kvalitne CD. Postup pri zmene jazyka: slovensky preklad je na konfiguracnom CD ulozeny pod anglickym nastavenim t.j. ked chcete slovencinu musite pri zmene jazyka zvolit anglictinu. Ty co mate RT3 teraz po anglicky odporucam zmenit jazyk na nemcinu a potom ho zmenit naspät na anglictinu uz s pouzitim upraveneho konfiguracneho CD. Pozor na verziu softweru!!!! CD sluzi zaroven na update firmweru, ak mate starsiu verziu ako CAN 6.63. Verziu softweru zistite ked dlhsie podrzite tlacidlo MENU. Ked sa vam verzia nezhoduje s tou mojou nepustajte sa do toho!!! O problemoch s update firmweru sa na fore popisalo dost a na tento ucel ho neodporucam pouzit. V pripade nejasnosti piste do temy a nie cez SZ. Konstruktivna kritika je vitana. Link na stiahnutie poslem cez SZ. UPOZORNENIE: VSETKO ROBITE NA VLASTNE RIZIKO !!! Screeny: [upravil dne 11/8/09 petertn1] Citovat
Andrea Levice Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 PETER TN1........Dakujem Dakujem Dakujem!-------------Važeny. včera som bol u neho v TN po prichode sme na to hned nabehli a je sice pravda že asi na treti pokus sa to podarilo ale sa musim priznať že chyba bola v mojej mechanike ale on si poradil aj s tym.......JE BOH!!!Až sa rozhodnete tak si dajte skontrolovať cd-mechaniku!!!-no ale k veci, ako som spomynal že sa to podarilo a šiel som domov doslova ako FRAJER LUCY..xixixi!Peter dovol ešte raz sa ti podakovať---- fakt velka vdaka za všetko si super chalan!!!Prajem ti vela uspechov. i osobnom živote!!Pani tuto máte jasny priklad že su aj normalny ludia okolo nas........maj sa krasne .......Robert...levice Citovat
marekxy Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 prosim Vás kupil som 407 SW 2006 - farebny display a mam tam taliancinu .Vselico mi vypisuje na display a ja neviem co to je . nedostal som k nemu cd . mam verziu 6.6 . Mozete mi prosimvas niekto poslat link na slovencinu upgrad softu a ak niekto ma tak by potesil aj link na mapy. Viem ze je toho vela co chcem. v peugeote mi povedali ze cd stoji 400 eur tak mi s prosimvas pomozte . Vopred Vám DAKUJEM . moj mail je marek@penzionjager.sk [upravil dne 1/11/09 marekxy] Citovat
Brandy20 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ak mas este o to zaujem tak mi posli SZ Citovat
majsa Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ahoj, může mi někdo poslat odkaz na ten překlad,Děkuji.majsa@centrum.cz [upravil dne 3/11/09 majsa] Citovat
miso2 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ahoj, ten preklad funguje aj na VAN 5.5? Citovat
kajvet Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 NIKDY nemíchej verze 5.x s 6.x !!! přijdeš jinak o RT3 !! Citovat
majsa Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tak že jsem před chvíli naistaloval slovenštinu do mé 807 a tedy klobouk dolu, maká to bez problému.Sám jsem překvaspen, že jsem to zvládnul - je mi 50 let. Postuůpoval jsem přesně podle návodu od majitele překladu. CD jsem vypálil sice v programu burningstudio9 rýchlostí 40 - (nevím jak se nastavuje menší rýchlost) Nastartoval auto a vložil CD, pak jsem v nastavení změnil na Nemčinu - po nainstalovaní nenmčíny jsem dal na změnu na Anglištinu a bylo to. Peter moc děkuji - seš borec a jestli se někdy podkáme máš u mně dobrou láhev Wisky.Pokud chceš poslat nějaké peníze jsem ochoten Ti přispět. Ještě jednou děkuji. Pokud by jsi byl ochoten mi poslat odkaz na přeinstalování hlasu navigaci budu rád. Plně Ti důvěřuji. Citovat
majsa Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No neriskoval jsem, neboť už jsem jednou RT3-jku z likvidoval(poplet jsem VAN a CAN ) a v servise mi nainstalovali už nový softver 6,63. Tu navigaci vyzkouším, ale myslím si, že je tam, neboť jsem to už zkoušel a hlas mi nešel - nenapadlo mně, že musím povolit hlasovu navigaci. Zítra dám vědět. Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 807 může být i Can 6.x. Změna CD by neprošla , buť by to vyhodilo CD ven, nebo by si ji umrtvil znova. Citovat
majsa Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Když jsem kupoval 807 už tam byla verze SW 6,62.Dostal jsem i originál Cd s označením : CD 880(6,62). Pak jsem našel na foru mapy do navigace, ale pro verzi 6,63 a tak jsem si za 300Kč objednal v autorizovaném servise v Olomouci verzi 6,63 - CD 890(SW 6,63) - obě originál CD vlastním a rád poskytnu. Radio mám RT3. Jediný problém jsem mněl, když jsem se právě snažil nainstalovat jinou verzi programu - ale to bylo loni a moc jsem tomu nerozumněl, a Van, nebo Can mi nic neříkalo.V servisu mi to dali do hromady a podle VIN -u i objednali novou verzi programu 6,63. Citovat
Andrea Levice Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 .................peto ide mi to si ...FRAJO....Dakujem ..Dakujem ..Dakujem robo Levice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.