RALLYMAN Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 zdarec.mám menší dotaz.už asi 20tis km mám ručičku maz. u minima,v servisu mi řekli že to nevadí,že pokud by to přestalo mazat že by se mi rozsvítila kontrolka,nějak se mě to ale nezdá takže co na to říkáte vy!!! Citovat
Sepp Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Co, ze na to rikam? No, ze asi by se mel zacit modlit - jedine buh snad muze jeste za to, ze jsi nezadrel Na signalku STOP bych se moc nespolehal - kolegovi se rozsvitila a po 500m zadrel motor - Kdosi mi rikal, ze nejdrazsi kontrolka v aute je ta na rezervu - mam pocit, ze tahle bude drazsii /novy motor = 40-50.000,-/ Citovat
RALLYMAN Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 já sem vtom servisu byl právě kvuli tomu,řekli mi že to maže normálně,že bude asi budík nějaký divný,že to nemám řešit,stopka mě funguje určitě protože mě v zimě 2krát prdl olej.měl sem to tam když sem to koupil. Citovat
lexa Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Vytáhnu měrku podívám se kolik je oleje. Ten měřák je orientační. Když jsem kdysi koupil 405 někdo se přede mnou hrabal v palubce aby odtočil km a ten měřák nezapojil. Mě to sralo, tak jsem to spravil, ale stejně si to ukazovalo podle postavení auta nebo něčeho jiného? Citovat
RALLYMAN Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 tak ted sme se na to byly s kámošem podívat,mazat to naštěstí maže,taky měl pegginu a dělalo mu to to samé,oddělali sme víčko a stříká to jako prase,dík za odpovědi čau Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.