Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec.mám menší dotaz.už asi 20tis km mám ručičku maz. u minima,v servisu mi řekli že to nevadí,že pokud by to přestalo mazat že by se mi rozsvítila kontrolka,nějak se mě to ale nezdá takže co na to říkáte vy!!!

Odesláno

Co, ze na to rikam? No, ze asi by se mel zacit modlit - jedine buh snad muze jeste za to, ze jsi nezadrel :D

Na signalku STOP bych se moc nespolehal - kolegovi se rozsvitila a po 500m zadrel motor - Kdosi mi rikal, ze nejdrazsi kontrolka v aute je ta na rezervu - mam pocit, ze tahle bude drazsii /novy motor = 40-50.000,-/ :mad:

Odesláno

já sem vtom servisu byl právě kvuli tomu,řekli mi že to maže normálně,že bude asi budík nějaký divný,že to nemám řešit,stopka mě funguje určitě protože mě v zimě 2krát prdl olej.měl sem to tam když sem to koupil.

Odesláno

Vytáhnu měrku podívám se kolik je oleje. Ten měřák je orientační. Když jsem kdysi koupil 405 někdo se přede mnou hrabal v palubce aby odtočil km a ten měřák nezapojil. Mě to sralo, tak jsem to spravil, ale stejně si to ukazovalo podle postavení auta nebo něčeho jiného?;):papa

Odesláno

tak ted sme se na to byly s kámošem podívat,mazat to naštěstí maže,taky měl pegginu a dělalo mu to to samé,oddělali sme víčko a stříká to jako prase,dík za odpovědi čau

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...