Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kousek od baraku mam firmu zabyvajici se vyrobou z nerezu,takze to zkusim u nich...jen by se mi hodly rozmery ty trubky..nemate nekdo?..nemam s tim dobrou zkusenost..navic ta cekaci doba:roll

[upravil dne 1/8/09 s1600]

Odesláno

Jestli to mas kousek, tak tam urco zajdi se poptat:) Jestli mi po vikendu prijdou banany, tak s tim budu mit taky spatnou zkusenost:D:D Ale jestli potrubicko, tak to bude supr a cekaci doba cca 11 dni vcetne vikendu, to se da myslim;)

Odesláno

vkladam do ty firmy velky nadeje..jen bych potreboval ty rozmery..:roll prumer podle potrubi co budu mit je 50,ale je tam ohyb..:roll

[upravil dne 1/8/09 s1600]

Odesláno

jj tesim se jak maly kluk:D akorat zvuk to bude chtit poslechnout na zivo, tak snad nekdy na nejakym srazu:) Jen stred mam se sport katem(pugsport), to mi objednali jeste od jine firmy, protoze to Kamracing nevede.

Odesláno

mozna jo, ale z funkcni stranky potrebuji s katem, jelikoz mam 2 lambdy a nechci to obelhavat nejakym lamba sleevem apod.:) I tak to bude asi rachot:D Rovnou pujdou i ty svody.

Odesláno

jj,svody,bude to pecka..tesim se s tebou..ja uz na svody mam vyhrazeny penize,navic za chvili narozeniny:D..vidim to,ze koncem sprna tam uz budou:D

Odesláno

pres ebay..jak jsi to resil ty?..mas paypal?..kazdorocne se kona u me na chate akce,letosek neni vyjimkou..snad preziju,dalsi den me totiz ceka pokracovani ve viru mesta:D

Odesláno

svody ze speedpro.cz a potrubi bankovnim prevodem(IBAN), poplatek za prevod byl 250,- coz se da, paypal nemam a nesehnal jsem nikoho, kdo by zaplatil 500GBP najednou:D Kazdy ma nejaky nizky limit.

Odesláno

ja tu pak,az to bude uplne aktualni,budu shanet nekoho,kdo si vezme taky svody,snad Lentilka,rikal neco..500GBP?..slusny:Dnejakej navod na IBAN,funguje to stejne jako Internetbanking?..

Odesláno

jj rikal ze by do nich taky sel. Celkem palba no:D to dela ten kat a i s postovnym to je, to dela 40GBP kvuli blbemu rozmeru. Platis to normalne pres netbanking, akorat ti firma posle udaje ktere vyplnis do formulare. IBAN je vlastne mezinarodni cislo uctu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...