Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jeste se zeptam na ty Bremba, budes davat predek i zadek, nebo jen predek? A na kolik vyjdou?

Takze Bremba zatim na predek,vzadu jsou jeste bubny.ale uz mam sehnany cely ZX 112kw,ktery ma najeto 75tis,takze to z toho pak prehazim,ale to az nekdy priste,nejspis pristi rok.kotouce me vysli na 840ks/ks,desticky 725kc.je to kupovany pres net

Odesláno
možem sa spytat, mas tam gumy 205 .. pocitil si velku smenu na vykone a spotrebe oproti serii? a taktiez o kolko si to znižil?

diki moc.R

ahoj,standartne jsem jezdil na 185/55R15,prechod jsem ani nijak nepocitil,spotreba je taky stejna,ale asi za to muzou kvalitni gumy,pouzil jsem bridgestone turanza a nemuzu si je vynachvalit.snizeni ve predu pomoci pruzin,kolik presne nevim,ale je to dost,nekde najdu fotku,jak to vypadalo pred snizenim a po uz na fotkach vidis

tak to vypadalo pred 2lety na 15\" 195/50

post-7423-14109626682494_thumb.jpg

[upravil dne 6/9/12 20:01 od genzer]

Odesláno
a lizatko je priamo na 306ku či z akeho modelu či značky auta :)

rozdiel tam je teda paradny:)

lizatko je z megana.ted uz na ten obrubak nenajedu:) na ty fotce je to na 195/50R15,byla to strasna hruza:D

Odesláno
no praveze ja to chcem dat tak alebo na 16\" ale 195 by som chcel maximalne, ved to auto nemože ist s takymi gumami, no a dole to pojde o 4 a o 4

195 nebo 205 uz neni takovy rozdil;)

Odesláno
Nazdárek, carbonová folie se mi celkem dařilo, jen mi nejde dát k větrání na stranách. Tak už to dělám taky barvou. Se podívej .....

Uz jsem koukal;):super

Odesláno

Ale asi to změním na sprej. Protože mi přijde nic moc mít větráky barvou (sprejem) a prostředek folii. Ale nejdřív přemýšlím o vyčištění větrání. Jen přemýšlím jak. Zda sundat palubovku nebo to nechat jak je. Mám celkem strach to sundavat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...