Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je nárazník tuším od Nuclear-tuningu,že?Bylo to na cabriu....no,až to bude spasovaný,nalakovaný a podobně,třeba to nebude nejhorší.Co prahy a zadek?

Odesláno

jojo presne to je on je na jinej rok auta a proto jsou tam takove mezery musel se upravit :Djinak zadny spojler uz mam doma ale nemam nejak posledni dobe moc casu a prahy na ty setrim :D a jinak jsem si rekl ze chci udelat neco s interierem takze je na tom honde prace jsem v pouhym zacatku a konec je jeste daleko predemnou:D:D::aut

Odesláno

Tak to ja se pridam k vam do toho clubu :D

No moc se mi to nelibi to tvoje auti ale jak se dopasuje nalakuje tak nerikam ze bude vypadat spatne ale me se to nejak ty laminatove potvory nelibi :D

Odesláno

presne tak priznavam na fotce to vypada hrozne to jo ale kdyz u toho stojis tak to tak hrozny neni ...kdyz tak prdnu jeste prahy a dam listy do barvy a vic napasuhu ten predek verim ze to bude o necem jinym :D

Odesláno

Začátky jsou vždycky nejhorší,ale časem se naučíš nové věci a práce je pak pořád snadnější a snadnější,ale jde o to mít na začátku tu trpělivost.Třeba já jsem dělal přední nárazník 4x než jsem přišel na to,jak to udělat aby jsem to nemusel za týden dělat znovu:D Na to přijdeš sám;)

Odesláno

Neboj,příjdeš na to sám rychle,tady totiž platí pravidlo,že chybama se člověk učí;):D Jinak díky,ještě mě čeká na autě hodně práce,ale jak se říká - když jí miluješ,není co řešit:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...