gasaxx Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 No já v tom vidím díky tý mřížce a světlům spíš Opel Calibra...:-) Citovat
Ziky.pažout Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 tak ted si me zabil :Dtak uz mame 4 auta a ani jeden to neni peugeot :D:D:D:D Citovat
309GT Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 To je nárazník tuším od Nuclear-tuningu,že?Bylo to na cabriu....no,až to bude spasovaný,nalakovaný a podobně,třeba to nebude nejhorší.Co prahy a zadek? Citovat
Ziky.pažout Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 jojo presne to je on je na jinej rok auta a proto jsou tam takove mezery musel se upravit :Djinak zadny spojler uz mam doma ale nemam nejak posledni dobe moc casu a prahy na ty setrim a jinak jsem si rekl ze chci udelat neco s interierem takze je na tom honde prace jsem v pouhym zacatku a konec je jeste daleko predemnou:D:D: Citovat
309GT Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Vítej do clubu - hodně práce,málo času - :D:D:D:D:D Citovat
Ziky.pažout Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 dik moc :D:D ale je to proste tak co nadelas Citovat
volvik Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Tak to ja se pridam k vam do toho clubu No moc se mi to nelibi to tvoje auti ale jak se dopasuje nalakuje tak nerikam ze bude vypadat spatne ale me se to nejak ty laminatove potvory nelibi Citovat
Ziky.pažout Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 kazdymu se libi neco jineho me se to treba libi :P Citovat
309GT Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Původně zaslal: Ziky.pažout kazdymu se libi neco jineho me se to treba libi :P A to je hlavní,děláš to pro sebe,né pro někoho jinýho;) Citovat
Ziky.pažout Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 presne tak priznavam na fotce to vypada hrozne to jo ale kdyz u toho stojis tak to tak hrozny neni ...kdyz tak prdnu jeste prahy a dam listy do barvy a vic napasuhu ten predek verim ze to bude o necem jinym Citovat
309GT Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Určitě,chce si to s tím pohrát.Já si hrál přez rok a ještě si asi přez zimu hrát budu:D Citovat
volvik Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 presne tak delas si to pro sebe a ne pro nekoho jineho Citovat
Ziky.pažout Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 to máš pravdu, to si budu hrát, vypadá to ještě na hodně dlouho:), ale jak náš klub říká: \"hodně práce, málo času\":D:D:D:D Citovat
volvik Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 no me toho ceka ted celkem hooodne pres zimu jinak vsem hodne stesti pri praci Citovat
Ziky.pažout Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 diky myslim ze to stesti bude kazdej z nas docela potrebovat :D no me to taky ceka jak jsem uz tady psal jsem na zacatku takze ani nechci pomyslet co me vsechno ceka : Citovat
309GT Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Začátky jsou vždycky nejhorší,ale časem se naučíš nové věci a práce je pak pořád snadnější a snadnější,ale jde o to mít na začátku tu trpělivost.Třeba já jsem dělal přední nárazník 4x než jsem přišel na to,jak to udělat aby jsem to nemusel za týden dělat znovu:D Na to přijdeš sám;) Citovat
Ziky.pažout Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 no to jsem zvedavej jestli na to prijdu sam tenhle rok jsem dodelal skolu a mam plnou hlavu kde mam sehnat praci :D:D tak uvidime ale jinak budu se snazit jinak to tovje faro je pekny libi se mi:aut Citovat
309GT Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Neboj,příjdeš na to sám rychle,tady totiž platí pravidlo,že chybama se člověk učí Jinak díky,ještě mě čeká na autě hodně práce,ale jak se říká - když jí miluješ,není co řešit:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.