Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

preeesne tak ;)

a tak ci tak, zasa raz asi zvitazil rozum (co sa u mna nestava teda casto :D) a netlacim na kupu MB, ked bude pekny kusok, pojdem ho pozriet a budem rozmyslat ale nevyhladavam ho nevyhnutne...

A zrejme by bolo ozaj lepsie nejaky po face, teda 2005 a mladsie, tie V6 320 vyzeraju na papieri lepsie, maju vacsinou 7G prevodovku a uz nemaju tie SMB brzdy (ci ake to maju oznacenie)...

takze asi radsej pockam kym este ceny klesnu (a ja vyhram v lote :D)

[upravil dne 16.2.2011 18:35 Y2K]

Odesláno

Tak KM boli stocene alebo nie ?

Chlapci, jako nepoznate majitela bazaru, a kecate p*coviny ... To auto tam stoji na komisionalny predaj, a kedze majitel chce za to velke prachy, tak majitel bazaru na tom ma vyslovene, par korun, ked poviem 100 Euro, mozno prehanam ...

S toho co tu napisal Y2k mi vyplynulo, ze majitel byvali, je ko*ot, a jazdil s tym jak prasa ... Ale teda neviem, ci KM nesedeli ... Ked som videl servisku atd, vsetko vyzeralo OK ..

Y2k ak nie sem, tak do SZ mi to kludne daj ...

Odesláno

presne ako pises....aj majitel, aj bazarnik...mas pravdu ;)

byvaly majitel (teda vlastne este stale sucastny) nie ze iba na tom jazdil ako jazdil...ale aj ine veci

km su stocene, serviska spravena na poziadanie....to je od servisu od ktoreho su peciatky ... samozrejme tak mi bolo povedane, hodnost informacii nedokazem zarucit

Odesláno

JozefSV a dobru povest bazaru ? Pozri sa kolko p***covin napredavali rozne bazari, dokonca take, ze take smelinarkske poskladane auta si nevidel, pozri si napr autorusnak v banovciach, vrak co vrak, ani jedno auto solidne, vsetko zlepence, a ten bazar stale funguje a profituje uz nejakych par rokov ...

Tu na SK si moc meno nespravis tym ze na komisionalku predas MB, ktory vlastne ani nevieme, co mu je, Y2k nepovedal ...

PS: Keby som mal mat par korun na jednom aute, na hentakom, tak urcite sa trham a chodim po autorizovanych MB servisoch ako bazarnik aby som ziskal info :)

Inak jeho kusi co su JEHO, to je cca pol bazaru, tie si preklepne vzdy presne ...

[Edited on 16/2/11 19:36 Lubk0]

Odesláno

ja neviem co tu stale ma niekto proti bazaru :D

ako som uz pisal vela krat, ten mi pripadal maximalne seriozny, s takym pristupom som sa este nestretol a kedze ma auto v komise, verim ze to bol dovod preco ho prilis \"neriesil\" ;)

za majitela hovorit zrejme bazarnik nemoze a aj preto som zistoval co sa dalo...

Ako vravim, auto vyzera na pohlad super, motor bezi super...nejake skrkance od kamienkov a tak ma....nefunguju niektore spinace vo vnutri, ako zatahovanie tapecov sibra, osvetlenie vzadu a tak ;)

Isiel som otvorit siber a gombik mi zostal v ruke :D ani som sa ho pomaly nechytil, ako vysvitlo, uz bol lepeny ;)

najviac ma tankoval ten zosuchany volant, uz som videl mercedes s viac km a nemal tak zosuchany...tak mi to nedalo

No a teda ako mi bolo podane z dalsej ruky, km minimalne o 100 tkm viac, zaobchadzanie nie vzdy \"s laskou\", serviska tiez pofiderna, odporucanie nebrat :P

kto by nahodou majitela poznal asi bude vediet ze preco ;)

[upravil dne 16.2.2011 19:41 Y2K]

Odesláno

lubko rozpravas nezmysli.ked nieco predavam hoci na komis tak o tom nieco predsa viem,nemozem sa tvarit ze to auto nepoznam a nepoznam jeho minulost.tvarit sa tak sice mozem ale verim tomu ze minimalne nieco bazarista o tom lavom medaku vedel, za predpokladu ze nezerie seno.

ked ho nezaujimaju auta na komis tak naco ich ponuka.mozno prave tento mb nebol jeho vlastny pretoze o nom cosi vedel.

mne je to fuk,len mi pride smiesne ako sa tu najprv vyjadrujes ze to auto je super a veris mu ze ked nieco predava a povie ti ze je to tak,tak mu doverujes a teraz rozpravas ze to je na komis a on si to nepreveruje.teraz sa ho ako osoby zastavas pretoze je to tvoj kamos.mna do neho nic,nikde som nenapisal ze je ...

usmevne mi pride ako si ma presviedcal ze take auto za take prachy nezozenies a radsej zaplatis za neho tolko s jasnym povodom.

zbytocne o tom budeme debatovat ked ty to vidis inac;)uz ma dalej nemusis presviedcat ani podavat vysvetlenia,dakujem

Odesláno
lubko rozpravas nezmysli.ked nieco predavam hoci na komis tak o tom nieco predsa viem,nemozem sa tvarit ze to auto nepoznam a nepoznam jeho minulost.tvarit sa tak sice mozem ale verim tomu ze minimalne nieco bazarista o tom lavom medaku vedel, za predpokladu ze nezerie seno.

ked ho nezaujimaju auta na komis tak naco ich ponuka.mozno prave tento mb nebol jeho vlastny pretoze o nom cosi vedel.

mne je to fuk,len mi pride smiesne ako sa tu najprv vyjadrujes ze to auto je super a veris mu ze ked nieco predava a povie ti ze je to tak,tak mu doverujes a teraz rozpravas ze to je na komis a on si to nepreveruje.teraz sa ho ako osoby zastavas pretoze je to tvoj kamos.mna do neho nic,nikde som nenapisal ze je ...

usmevne mi pride ako si ma presviedcal ze take auto za take prachy nezozenies a radsej zaplatis za neho tolko s jasnym povodom.

zbytocne o tom budeme debatovat ked ty to vidis inac;)uz ma dalej nemusis presviedcat ani podavat vysvetlenia,dakujem

Nemusim, ale mozem :D

V prvom rade som absolutne nevedel, ze to je KOMIS, za co sa ospravedlnujem, a berem svoje tvrdenie spet ... Viem, ze auta nakupuje stopercentne, len tie svoje ... Za auta, ktore mu znami nasukaju zadara do bazaru, nikdy mne a nikomu nerucil ...

JozefSV, ak by ti niekto priniesol medaka, bol by prvy majitel, interier by vezeral brutal zachovalo, nic by mu nebolo, proste vsetko OK, oraznea serviska pravimi razitkami predajcu motorcar, auto naozaj v motorcar servisovane, co by si ty ako bazarnik spravil ? Ja si myslim ze nic a bohato by ti to stacilo ...

Odesláno

\"no interier brutal zachovalo, nic by mu nebolo... \" no podla slov Y2K to tak asi nie je... tu svieti dobijanie, tu nefunguju neake cudliky... odpadnu, tam nefunguje neaka clona na siber ci co... volant osuchany, serviska vraj nevierohodna... no neviem... stav vozidla sa nehodnoti podla toho ako je vypucovane auto z vnutra a nalestene z vonku... to vsetko je minimalne druhorade... ale ako vravi Y2K, tak to auto je pre neho pase .... hodte tu nejaky dalsi kusok, aby sme zmenili temu a aby sa Y2K mohol zase zamyslat... :D;)

Odesláno
lubko - urobil by som to ze si to auto overim.auta som tahal a overoval stale;)

Ach jaj, jasne, za 100 E zisku by si urcite cestoval, a daval chalanom do vacku peniaze, aby ti povedali KM :)

Odesláno
\"no interier brutal zachovalo, nic by mu nebolo... \" no podla slov Y2K to tak asi nie je... tu svieti dobijanie, tu nefunguju neake cudliky... odpadnu, tam nefunguje neaka clona na siber ci co... volant osuchany, serviska vraj nevierohodna... no neviem... stav vozidla sa nehodnoti podla toho ako je vypucovane auto z vnutra a nalestene z vonku... to vsetko je minimalne druhorade... ale ako vravi Y2K, tak to auto je pre neho pase .... hodte tu nejaky dalsi kusok, aby sme zmenili temu a aby sa Y2K mohol zase zamyslat... :D;)

Dalsi radič, ktorý vie hneď, ako to bolo, a vyzeralo ...

Y2K v tom istom poste, kde napisal ze sa mu nezda volant, napisal toto \"aj ked interier vyzera super zachovalo\"

Mozes si to precitat v poste 16.02.2011

Takisto co tu pises o odpadavajucich gombikoch ? Jako toto miluje, dojde s prepacenym curak, co vybere s prispevkov iba to co sa mu hodi, a este si podomysla nejake odpadavajuce gombiky, o ktorych tu nikto nepisal, a este co si domyslis ?

Fakt bol taky, ze to auto tam stalo, je nadherne, aspom mne sa ta farba, koza a vsetko pacilo, nikde ziadna prevalenina, proste max nieco od kamienkov, lak nadherne zachovaly, origo MB kolesa, nic nedorabane, krasna panoramaticka strecha, serviska neviem ako si prisiel na to ze bola nedoverihodna, ked auto malo FA ze bolo kupovane 30 KM odtial v MotorCare v MB v Trnave, a odtial pochadzali vsetky razitka, a neboli uplne rovnake za sebou, ze by to vyzeralo okato ... V MB ty navyse povedia, ze nemozu ty hovorit o KM, ale ano, to auto tu bolo kupovane a servisovane ...

S tychto informacii, by si ty, detektiv, uz hned vsetko o tom aute vedel ze ? A to ze nefunguje clonka, ci osvetlenie dveri, no auto je r.v. 2002, to je 9 rokov... A hold, na 9 rocnych autach sa sem tam co to vyskytne ...

Odesláno

Lubka to auto nejak zere ;)

Ja som ho zhodnotil ako kupujuci, snazil som sa objektivne teda...a dodatocne som si zistoval co sa dalo :P

Ostatne som popisal vyssie...ci sa to niekomu paci ci nie, za to uz nemozem ;)

PS: Auto mi ale sadlo, keby bolo naozaj bezchybne a keby som sa dodatocne nedozvedel o nom to co som sa dozvedel :D asi by uz stalo doma :P

Fakt, farba nazivo paradna, cierny interier, malo vsetko co som chcel, ta strecha...no parada

tak nejak si predstavujem MB E W211 ;)

Skoda ze to nevyslo no

[upravil dne 19.2.2011 11:33 Y2K]

Odesláno
Lubka to auto nejak zere ;)

Ja som ho zhodnotil ako kupujuci, snazil som sa objektivne teda...a dodatocne som si zistoval co sa dalo :P

Ostatne som popisal vyssie...ci sa to niekomu paci ci nie, za to uz nemozem ;)

Tak nie, ale pride čalado, s prispevkov vybere 2-3 veci, ostatne si normalne domysli, a piše ... Čo na to povedať ...

Odesláno
... Čo na to povedať ...

Nic, ignorovat :P

Ja viem svoje, ty vies svoje....to ze dakto sa nezoznami podrobne s celou problematikou a potom pise...co uz, stava sa, snad mi to ale nebude dvihat krvny tlak ;)

ci?

Odesláno
lubko - urobil by som to ze si to auto overim.auta som tahal a overoval stale;)

Ach jaj, jasne, za 100 E zisku by si urcite cestoval, a daval chalanom do vacku peniaze, aby ti povedali KM :)

ked ma z toho 100 euro tak je to jeho problem,to je potom dobry pako.a ked mu nestoji ani tych par korun zato aby prejavil nejaku snahu tak nech si to nevlecie na pozemok.

lubko opakujem je to moj nazor,cital som to predtym,nereagoval som a zase sa chytas niecoho co som neokomentoval

Odesláno

Jozef, je mi jedno co opakujes, jedinu vec vytrhnem mimo tento rozhovor ...

Nepoznas ho, v zivote si ho nevidel, nevies ako sa chova, co robi, ake ma auta, precital si si par prispevkov, a vies mu povedat, ze je to pako ... Priznam sa, ze majitela toho Ecka nepoznam, ale uz len s toho, ze si dovoli vzdy kupit Ecko nove, a ze si dokazal vydupad, aby mu v autorizovanom servise MB vybuchali novu servisku, a tym padom podvadzali, a kludne si aj poskodili svoje dobre meno, uz to znaci, ze mozno je ten clovek predsa len trocha vplyvny ... A mozno majitel bazaru mu veril, a mozno si to tam zobral za par Eur, ale ked to preda, bude mat asi kontakt, ktory mu mozno v buducnosti pomoze...

Ja to vidim takto, ale ty to vidis tak, ze je pako, hoc ako som vyssie spominal, nevies o nom ani prd ... Poviem uplne bez hamby, ten chalan je mlady, volaco si vybudoval, ma svoj dom, atd, na vsetko si zarobil, a nie podovodmi = ale jasne, ty ho mozes nazvat PAKO ...

Viac k tomu nemam co dodat ... A tiez, ako opakujes, my nemusis dalej pisat, moj nazor sa nezmeni ... Pretoze ty tu tvrdis, ze vo svete biznisu s autami, si neoje*atelny, a na kazdy podvod prides, a vsetko hned vies... Gratulujem, potom si sa ale \"minul zamestnaniu\" a mal by si robit nieco ine, ako robis ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...