Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

treba doladit plyn.5 litrovy benzin zozerie travu popri ceste.neviem sice kolko zozerie plynu ale mozno dvojnasobok toho co tvoje coupe benzinu.s classe sme uz prebrali vyssie.toto je fakt kravina podla mna kupovat

Odesláno

spotrebu to ma priemerku tak 15, plynu tak 17, pri dnesnych cenach je to asi ako 10 spotreba na mojom :P

ten plyn \'doladit\' to ano, to by chcelo blizsie vediet

a zas nehovorim ze to hned kupim iba ze ma to zaujalo ;)

ale proste taketo auta mozem :P

Odesláno

ja si nemozem pomoct ale okrem spotreby a poistky tam az taku nejaku investiciu nevidim :myslim

samozrejme za predpokladu ze vsetko pojde ako ma a servis bude iba olej, brzdy a taketo veci

ked sa tam vyserie cosi ako airmatic to je uz o inom veru :D

Odesláno

:D mal som 2 a pol roka 406 sedan 1,8 a v tej som ani ten olej nemenil

absolutne ziadna investicia, okrem kolies co som tam kupil a benzinu na ktory to chodilo ;)

fotrik ma uz 7-8 rokov cordobu a tiez tam olej este nemenil :D

jeden krat homokinetak, par krat zavaril vyfuk a teraz dolial prevodovku olejom a to je tak vsetko ;)

ale ano, to su uplne ine auta ako MB :P

a ten airmatic som spomenul, to chapem

ale ak by sa neposral a ostatne by bolo OK, zas az taka velka rezia to neni ;)

Odesláno

:D na to by vas bolo

prve auto pri ktorom som si povedal ze o toto sa bude starat ako v bavlnke, teda pravidelne olej, brzdy a vsetky prkotiny okolo, ked sa nieco vyserie hned servis a tak bolo coupe...a aha ako sa odvdacuje :D

predtym auto som fakt ani ten olej nemenil a dobre bolo setko :P

Odesláno

Spotrebu to ma 15 litrov asi tak mimo mesta,v meste kludne cez 20 litrov.Ono je to fakt bomba auto.Ale nechat takmer 1600 ecok v servise za vymenu spominaneho podvozku mi pride trosku dost.:D

Odesláno

bohuzial ten podvozok to je jedna zo slabin toho auta....bud ide, ale ho treba vymenit ;)

no a neni to lacne...ale to nepovazujem za normalnu reziu, ale skor take veci ake mam ja teraz na aute, teda prkotiny co sa seru a nestoja normalny peniaz ;)

takze mna skor zaujima taka \"normalna\" rezia, tie ostatne specialitky to je jasne

spotreba na ten motor neni zla, uz vobec nie v plyne, niektore dokonca vedeli aj valce odpajat a tie v pohode mali porovnatelnu s mojou sucasnou...

nemas nejake foto toho kamosovho MB? plus infosky a podobne...

cisto zaujem zo zavisti :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...