Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:D:DSurer bude až s hliníkačema, bílýma blinkrama, maskou na hotovo, a dalšíma věcma, ale ubývá času. Musím se snažit, ale dík za chválu.:D:D;):o:papa
Odesláno
Napsán autorem lexa

:D:DSurer bude až s hliníkačema, bílýma blinkrama, maskou na hotovo, a dalšíma věcma, ale ubývá času. Musím se snažit, ale dík za chválu.:D:D;):o:papa

jj, času vskutku ubývá, ale nevěš hlavu, všichni tam jednou musíme... :D:D:D:D:D:P:papa Question: co je to maska na hotovo??? :o To je něco z tvého tajného receptáře nápadů? Připomíná mi to králíka na divoko, nebo kachnu alá bažant! :D:D:D:D

Odesláno

Člověče, ty mi úplně čteš myšlenky. Přesně takhle to mám, ale jen s tim rozdílem, že tu původní masku jsem celou vyndal a z toho tahokovu jsem si vytvaroval úplně novej xicht a ještě jsem tam lvíčkovi z toho udělal takovou \"klec\" (je pod tim tahokovem) a ten tahokov je černej, protože by jinal lvíček nebyl vidět a na tý mý vínový by to bylo do očí. Ten taháč je super věc, ale chce to ten tuningovej a ne kupovanej v hutních materiálech (Kondor, apod.) - s tim se vůbec nedá pracovat, nedá se tvarovat. Ale i tak jsem měl poměrně womačkaný prsty než jsem to udělal. Pořád se chystám sem taky vecpat fotky, ale vždycky na to zapomenu. A taky se trochu bojim, že mi to všichni zkritizujou, jak to tady bývá zvykem. Ale mě se to líbí! Je to originál!

Odesláno
Napsán autorem Operator

Člověče, ty mi úplně čteš myšlenky. Přesně takhle to mám, ale jen s tim rozdílem, že tu původní masku jsem celou vyndal a z toho tahokovu jsem si vytvaroval úplně novej xicht a ještě jsem tam lvíčkovi z toho udělal takovou \"klec\" (je pod tim tahokovem) a ten tahokov je černej, protože by jinal lvíček nebyl vidět a na tý mý vínový by to bylo do očí. Ten taháč je super věc, ale chce to ten tuningovej a ne kupovanej v hutních materiálech (Kondor, apod.) - s tim se vůbec nedá pracovat, nedá se tvarovat. Ale i tak jsem měl poměrně womačkaný prsty než jsem to udělal. Pořád se chystám sem taky vecpat fotky, ale vždycky na to zapomenu. A taky se trochu bojim, že mi to všichni zkritizujou, jak to tady bývá zvykem. Ale mě se to líbí! Je to originál!

Ale prdlajs skritizujou.... a i kdyby, od toho nás tu máš :D :D Koukej vyšpulit fotky, a? se taky mrknu... děkuji!!! :papa

Odesláno

To Operator : presne tak hod sem fotky at se koukneme.

Ja se rad koukam na napady ostatnich at uz dobry nebo spatny.Proste kazdej ma jiny vkus.:D:D

Odesláno

Johne, tak vem fo?ák, jestli ho ještě vlastníš... Ale mě nikdo nefo?te, páč já přijedu bez předního spojleru, kterýžto mám doma na balkoně pod vrstvou prachu z broušeného laminátu... :D

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak si tak včera kecám s bufatorem u něj doma a najednou alarm mého traktorku se ozval. Odjížděl Hamrbac a ejhle on opravdu bac do levých zadních dveří. Takže už mám aerodynamické tuningové obě zadní. Jedny manželka a druhé Hamr a Bác.:D:D:D:D:o:P:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Traktorek je po výměně volantu za sportovní VIKTOR, fotky budou, výměna naftového filtru, vzduchového za molitanovou vložku, a daří se mu dobře, jezdí jak naftový šlak.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak traktorek má nový volant namontovaný, fotky budou později i nové rádio s DO a hraje super, ještě přístrojovku, dveře, kola(jsou v garage, jen gumy), a nový kabátek.:D;):o:papa:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak ještě palubovku modré podsvícení, posilovač brzd, přední světla, nárazníky, další elektroniku, MAGICAR 9000A, signalizaci světel, opravit zadní dveře, vyvařit, pak nový lak a je TO HOTOVO.:D:D;):o:P:papa

Jo a namontovat připravené hliníkáče.:D:o:papa

Takže na jaře.:o:D;):P:cool::papa

[Editován dne 11/1/05 lexa]

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...