lexa Odesláno 21. červenec 2004 Autor Odesláno 21. červenec 2004 :mad:Páčky vyzvednuty nové Obě odpoledne nová zkouška.:papa Citovat
lexa Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 Z těch nových páček byla ta na světla vadná, nešlo přepínat z tlumených na dálkové, navíc z vlastní blbosti jsem v pohnutí mysli rozebral tu starou s jiným tvarem, ale funkční, věděl jsem,že už to dohromady nedám, ani jsem se o to nepokoušel, tak bleskem na šrot výměna levé páčky, a poté před dalším kutěním se světlama prvně umýt motor a ten krycí tapecírunk na kapotě motoru(odhlučnění). Odhlučnění bylo to tak zasrané, že z toho kapala kolomaz černá jak noc na cely motorový prostor a motor.Po hodině a půl mytí vapkou a použití 1,5 litru ARVY, jsem se dobral k čistému motoru a motorovému prostoru i toho odhlučnění. Myl jsem si to osobně u specializované firmy, kde na to jsou vybaveni(ČOV a další věci, takže jsem byl v pohodě). Dokonce se objevily ty ukostření pod světlama o kterých mi povídali, ale vidět tam nebyly, jen takové jakési černé koule. V tom včerejším hicu jsem to nechal vyschnout, koukl jsem do motorového prostoru a júú :o:o:D:D;) motor a příslušenství je tam. Nastartoval jsem napoprvé;), super autíčko, dojel do garáže, otevřel kapotu a motor tam byl v celé kráse, nechal jsem ho doschnout a vyvětrat, vzal WD vystříkal alternátor a ty nově objevené kostřící body. Zatím nic víc, WD nechal působit a po 2 hodinách hraní s něčím jiným a to přístrojovkou a přepínači jsem zapnul světla a:o:o:o:D:D;) svítí normálně jak mají, fakt tam chyběla kostra. Hned jak se zase ale dostanu k motoru tak se na ty kostry kouknu, rozdělám odrezím a pak zaizoluju a? nekorodujou. A můžu se taky věnovat otočkoměru a teploměru oleje, motor je čistý, tak bude lepší přístup.:o;);):papa Citovat
lexa Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 To umytí motoru doporučuju všem, důkladně ale opatrně, mám pocit, že se to teď motoru líbí jak je čistý ostatně tak jako všem a všemu.:D;):o:papa:papa Citovat
lexa Odesláno 24. červenec 2004 Autor Odesláno 24. červenec 2004 ;) Folie na okna koupena-medium Black, zítra se jde lepit(dle počasí) ve vnitřním světýlku místo žárovky nacpané 2 modré ledky se zvýšenou svítivostí, uvidíme v noci, každopadně je to levnější než neony a zdá se, že to bude svítit stejně. Akorát jsem vlastní blbostí spálil 3ledky, protože jsem u zapojpvání nepřemýšlel a spěchal jak malý kluk a? už to mám vevnitř a nedal pozor na kontakty a už to bylo.;):papa A když 2 ledky budou málo přidám ještě dvě, k potkávaškám s přepínačem další a buď budou svítit ty modré a když bude kontrola VB tak to přepnu na normální a Čau příslušníci mám to v pořádku.:D;) A když seženu průhledné(bílé) blinky přední tak je tam vrazím taky. Poraďte mi kde se dají koupit.:papa:papa [Editován dne 24/7/04 lexa] Citovat
lexa Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 Tak folie na zadním skle nalepená, i když jsem to lepil s vodou na tom prohnutém skle navíc na autě mám 100000000 bublin, tak jsem zvědav co s tím půjde ještě udělat. dolepím ještě ty boční jsou rovné a půjdou líp a bude to vypadat jakš-takš. Vzpěry jsou namontovány pod přední kapotu obě, drží to jak JEEP. Teď koupit modré ledky a šup s nima do světel a pak uvidíme co na to cajti.:bojim:papa:cool::papa Citovat
lexa Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 :mad: Tak po umytí motoru a delší jízdě jsem zjistil, že v těchto nižších teplotách se motor zahřívá strašně dlouho, a má teplotu jen 70 st. Rozhod jsem se pro výměnu termostatu. Při té přílezitosti a čistém motoru jsem objevil prodřenou hadici z odfuku motoru do vany. Pustil jsem se tedy do výměny termostatu. při povolování těch 4 šroubů, které to drží jsem jeden vyšrouboval je to M7? nějaké divné to měly jen Shade, a další tři šrouby ukroutil 2mm pod jejich hlavou. Auto jsem nechal v garáži a totálně nasraný odešel domu, a nevím co s tím ty šrouby jsou totálně zabetonované. :mad::mad: Citovat
Luger Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem lexa ;) OPRAVENO!:papa No schválně... vrtačka, nebo trpělivost??? :P Citovat
lexa Odesláno 3. srpen 2004 Autor Odesláno 3. srpen 2004 Obojí, nakonec šroubů zalomených 5 z toho 2 v bloku motoru. Z příruby šly po demontáži z bloku vytočit ve svěráku, ty z bloku jsem musel odvrtat a vyfrézovat ruční frézkou aby byly přesně. :mad: Pak jsem se jal přszírnout původní závit. Díky špatnému mému postupu jsem zalomil v jedné díře dvojku závitník a pak ho dostával s pomocí kolegy 4 hodiny ven. Jsem prostě blb. Na druhý den složeno, nahrazeny diravé hadice na odvěrtání motoru, pak zkouška a OK:mad::o:o;);):D Citovat
voštík Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Cece, jak te tak pozoruju, tak tys musel vykrast banku nebo mas nejaky vrakac snad ve vlastnictvi, neeee??? Zajimalo by me, kam jsi dal uchyty tech pistnic na te kapote a kastli Citovat
lexa Odesláno 6. srpen 2004 Autor Odesláno 6. srpen 2004 Ani jedno, ani druhé. Momentálně si hraju, protože nemám prachy na pořádné věci. Ale je pravdou, že na vrakáči u nás jsou na mě hodní moc. Tímto jim děkuji. Pístnice jsou uchyceny na spodní šroubek úchytu kapoty co drží kapotu na autě-takový paralelogram, samozřejmě s příslušnými vložkami a podložkami a na druhé straně úchyt do plechuvého L 20x30 přišroubovaného šroubem blatníku hned za tlumičem, aby měl píst předpětí. To? vše a otvírá přesně jak chci.;):papa Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Vyměněny oba přední brzd. kotouče, nalakovány třmeny HAMERITEM na červeno, dolepeny fólie na zadní okna, provedeny fotky tak se těšte co uvidíte. No nic moc.:D;):o:papa:papa Citovat
voštík Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 No pockej pockej, ty pistnice me hodne zajimaji - to asi nejou nejake z kufru, ale treba takove ty kratke mrsky co jsou treba na 605ce? Uz abys tady ty fotky narval, at to taky vidim Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Fčera jsem to pro tebe speciálně fotil, jsou to ty dlouhé z kufru, ležely v garáži. Dneska jsem lítal s kolegou se 605, technická a další tak jsem nestihl si pohrát s fotkama, ale prográmek jsem si stáhnul, za to dík, víc jsem nestihl, a teď bych valil do garáže a? zase něco udělám. A chci ten volant sakra.;):papa Citovat
white Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Také jsem zvažoval jestli si má moje žena udělat papíry. Ale lepší je to asi takhle. Auto je kdykoliv k dispozici před barákem a není s ním zrovna někde v čudu. A navíc měl bych strach o oboje. O kárku i manželku. Nebo naopak? Pořadí snad nehraje rozdíl. :D:D [Editován dne 11/8/Wed, 11 Aug 2004 18:51:49 +0000Wed, 11 Aug 2004 18:51:49 +0000 white] Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 2 white: Musíš mít hold dvě káry a dvě manželky, ale to asi poleze do peněz. A podle písničky jó my se máme my peníze nemáme, lze taky fungovat i když to nedělám. Na druhou stranu to je prostředek k výměně:D:D manželky jak říkají známí: pojisti Auto, manželku a nech ji jezdit, pak budeš zajímavá partie. To je černý humor, není liž pravda!:D:D:cool: Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Díky voštíkovi tu máte na mojí stránce i fotky traktorka v poslední verzi se zatmavenýma zadníma oknama. klidně bych zatmavil kromě přeního všechny, ale nemám odvahu kvůli pološům.;):o:papa, tak se kochejte!:D;):o:cool::papa:papa Citovat
Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem lexa Díky voštíkovi tu máte na mojí stránce i fotky traktorka v poslední verzi se zatmavenýma zadníma oknama. klidně bych zatmavil kromě přeního všechny, ale nemám odvahu kvůli pološům.;):o:papa, tak se kochejte!:D;):o:cool::papa:papa Hele, Ty fotky, cos mi posílal - nemůžu si pomoct, ale nedošly ... nedal bys sem prosím prosím odkaz na ty Tvé stránky??? Abych se alespoň mrknul...??? Díky Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Autor Odesláno 17. srpen 2004 Na mé stránce jeko člena zde na Peugeot klubu číslo člena 1424. Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Autor Odesláno 17. srpen 2004 A hele je tady 400.:D:D:o:papa:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.