dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 mam takový malý dotaz když zatáčím do leva tak sliším jak mi neco klepe v zadní naprave na druhou stanu mi to nedelá jen na tu jednu skoušel sem hebat kolama a ty se ani nehnou a na pohled ani naprava nevypadá že by sní neco mohlo bejt mužete mi poradit co byto asi mohlo bejt předem moc dík:( Citovat
agresssor Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 tycky stabilizatoru... teda esli je ta tva naprava uz ma.... Citovat
bubakkaja Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: agresssor tycky stabilizatoru... teda esli je ta tva naprava uz ma.... Tycka stabilizatoru na 405 neni.Podivej se na ulozeni tlumice jestlim neni vymackana ta guma. Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 tlumiče sem dával nedávno nový tak tema to nebude ale nekdy to delá a pak zas ne tak nevym co to muže delat Citovat
bubakkaja Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Tak se mrkni na ulozeni te napravy na zadni silentbloky jestli nejsou urvane. Citovat
dzana.m Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 taky sem na ně koukal a vypadaj že sou vpořádku ale skusím tozejtra rozdelat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.