kalio306 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 dnes sa v robote asi budem nudit tak nahodim aj svoje awetko je to supr mat taketo vlakno ked budem ho poctivo vyplnovať tak posluži ako archiv udalosti pretože mam slabu pamäť Peugeot 306 1,6 98 RG som zakupil od prveho majitela zo slovenska najazdené to malo asi 114 000 km plechárina, interiér na vozítku bol v super stave v bohužiaľ až moc pôvodnom stave bol motor servisná knižka uvádza všetky základné úkony ako vybavené rozvody, kvapaliny do dnešneho dňa sa my podarilo previest niekolko zmien a to - nová zapalovacia cievka - zapalovacie sviečky - klinové remene dnes objednavam konečne aj kable - odstranil som prehrdzavenú čast nad miestom kde nebol podblatnik a tento som prikupil - nahodil som folie - nalakoval brzdiče - no a teda največí hand made v poslednej dobe su nove koženkove tapacire - včera zrovna som nahodil opierku je to taka šmejdovina trochu tak ked ma moc nasere tak :bacha poletí do origo som nešel lebo moc stoji lowe oveľa dlhší je ale zoznam ukonov ktore na mna čakajú - nové letné pneumatiky + renovácia alu diskov - nové poťahy aj ked sedačky su celkom pekne farby my neladia ale poťahy su drahe takže hladam zdroje - koberčeky, volant, pedale, radička, ručna brzda no najlepšie MOMO ale asi ked na to budem mat tak to vezmem komplet + nove repro - no a klasika oleje filtre ale komplet motor prevodovka chladiaca ..... atd Citovat
MALE FROG Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 a nechceš nové kolesa? Nahoď nějaká fota, rád mrknu na každýho garrose:) Citovat
kalio306 Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 za ponuku dik disky budem riešit až cez zimu a to asi nebudem kupovať len meirne vylepšim te čo su bo su poničene z pneusevisov a ich pneuuťahovačiek hlavne okolie šroubov momentalne sedim v praci na album tu nemam ale nake fota som už daval a tapacire som potiahol nanovo a zatial k dalším zmenám nedošlo Citovat
kalio306 Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 pripravujeme sa pomaly na zimu inak dlho som tu nebol tak sme spolu absolvovali letnú dovolenku nake festivaly a výlety tak asi 3000km bez problemov až na maličkosti : zrazil som straku asi v 140 tke tak mam otrhnuty ten kryt v nárazníku nabehol my servisný interval s toho som v šoku nevie niekto ako to resetnuť?? vymenil som palivový filter konečne, objednal som JR air filter do origo boxu pokazil som senzor MAP aktualne ho zhanam nemate niekto ??? vymenil som H4 + 50% svietivosť ale zmenu nebadam som trochu šeroslepý a obul som zimáky ktoré sú v dobrom stave a velmi sa my pačia čierne plechy tie su super dam foto a inak furt nad niečim laborujem žena je so mna nešťastná potrebujem novú batériu asi kupim BOSCH S3 mohlo by byť tak to len trochu pre aktualizáciu Citovat
Rejty Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: MALE FROG a nechceš nové kolesa? Nahoď nějaká fota, rád mrknu na každýho garrose:) ja bych je bral:) Citovat
kalio306 Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 ked pozeram tie kolesa tak by asi nebol velky rozdiel medzi nimi a tymi súčastnými Citovat
kalio306 Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 dnes som vložil novú JR vložku do origo boxu nenastali takmer žiadne zmeny ale asi sa mu bude dychat lepšie Citovat
309GT Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 306 RG - prvně jsem myslel RentGen:D:D:D Ale pěká,ty garrosi byli fakt nádherný,ta tvoje je fakt hezká\':super Citovat
kalio306 Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 309 GT diky ale moc roboty pred nami ešte dnes som mal cestu okolo Zlatých Moraviec tak som bol checknut vrakač vo Velčiciach chlap tam ma viac ako 100 rozobrancov super miesto rád sa tam vrátim dnes som vyriešil koliesko pod volant na AIRBAG dufam že bude fachat ma to blikanie už nebaví cez marka 306 su na ceste nešťastné čidlá MAP + čidlo polohy klapky tak uvidime Citovat
309GT Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Jestli ti bliká Airbag,tak jedině pak na diagnostiku a smazat chybu,jinak bude blikat pořát:myslim Citovat
kalio306 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 vymenil som koliesko pod volantom a už je blikanie odstránené Citovat
kalio306 Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 makam na kolesach :bojim [upravil dne 28/2/10 kalio306] Citovat
Dopiťák Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 lestis lestis preju hodne trpelivosti ale vysledek bude:super:super:super:super Citovat
kalio306 Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 jj je to drina a hrozne to trva zachvilu je čas prezuvat a ja ešte nemam hotovo ale výsledok ma ukľudňuje bude ozaj super čelné plochy su takmer hotove takže detaily a vnútro a bude to už sa tešim Citovat
kalio306 Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 tak skoro hotovo zakupil som pneu. Michelin tak ešte počkam kym bude jar v plnom prude a môžme dat na auto Citovat
kovi306 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 si děláš p*del? to si to vyleštil do chromu ne? to je dost krutý Citovat
kalio306 Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 bolo to kruté teraz sa to už zlepšuje dam ešte jeden detail zrkadlovej plochy ako strojom to nebude ale ako hand made je to slušné Citovat
309GT Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: kovi306 to si to vyleštil do chromu ne? To jde? :D Jinak kola parádní,klobouk dolů možná budou vypadat na autě menší než opravdu jsou,vlastní zkušenost s optickým klamem:D:D Můžu se zeptat čím jsi leštil? Citovat
kalio306 Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 nj kolesa som najprv pieskoval všetky \"zadne plochy\" sa my opieskovať podarilo ale od predu to nešlo tak som použil SVERNIČEK 15 odstranovač starych naterov ( pekne svinstvo) ked boli všetky plochy už bez naterov tak pekne postupne 220,280,400,600,800,1000,1500,2000,2500 a na zaver leštiaca pasta LANGSOL a na zaver aj vrtačka 3000ot./ min. ešte po 2500vke to vyzeralo nič moc ale po aplikacii pasty sa vysledok posuval už milovými krokmi a vysledny stav je super ako zrkadlo čas ukaže čo bude z údržbou inak nahovno robota celu zimu sa s tym hram a len tak tak že už končim Citovat
kalio306 Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 sme sa boli trochu umyt tak dake foto na zimakoch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.