Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa v robote asi budem nudit tak nahodim aj svoje awetko je to supr mat taketo vlakno ked budem ho poctivo vyplnovať tak posluži ako archiv udalosti pretože mam slabu pamäť :myslim:D

Peugeot 306 1,6 98 RG som zakupil od prveho majitela zo slovenska najazdené to malo asi 114 000 km plechárina, interiér na vozítku bol v super stave v bohužiaľ až moc pôvodnom stave bol motor servisná knižka uvádza všetky základné úkony ako vybavené rozvody, kvapaliny :blablabla

do dnešneho dňa sa my podarilo previest niekolko zmien a to

- nová zapalovacia cievka

- zapalovacie sviečky

- klinové remene

dnes objednavam konečne aj kable

- odstranil som prehrdzavenú čast nad miestom kde nebol podblatnik a tento som prikupil

- nahodil som folie

- nalakoval brzdiče

- no a teda največí hand made v poslednej dobe su nove koženkove tapacire :bacha

- včera zrovna som nahodil opierku je to taka šmejdovina trochu tak ked ma moc nasere tak :bacha:bacha poletí do origo som nešel lebo moc stoji lowe

oveľa dlhší je ale zoznam ukonov ktore na mna čakajú

- nové letné pneumatiky + renovácia alu diskov

- nové poťahy aj ked sedačky su celkom pekne farby my neladia ale poťahy su drahe takže hladam zdroje

- koberčeky, volant, pedale, radička, ručna brzda no najlepšie MOMO ale asi ked na to budem mat tak to vezmem komplet + nove repro

- no a klasika oleje filtre ale komplet motor prevodovka chladiaca ..... atd

Odesláno

za ponuku dik disky budem riešit až cez zimu a to asi nebudem kupovať len meirne vylepšim te čo su bo su poničene z pneusevisov a ich pneuuťahovačiek hlavne okolie šroubov momentalne sedim v praci na album tu nemam ale nake fota som už daval

a tapacire som potiahol nanovo

a zatial k dalším zmenám nedošlo

• O 3 měsíce později...
Odesláno

pripravujeme sa pomaly na zimu inak dlho som tu nebol tak sme spolu absolvovali letnú dovolenku nake festivaly a výlety tak asi 3000km bez problemov až na maličkosti : zrazil som straku asi v 140 tke tak mam otrhnuty ten kryt v nárazníku nabehol my servisný interval s toho som v šoku nevie niekto ako to resetnuť?? vymenil som palivový filter konečne, objednal som JR air filter do origo boxu pokazil som senzor MAP aktualne ho zhanam nemate niekto ??? vymenil som H4 + 50% svietivosť ale zmenu nebadam som trochu šeroslepý a obul som zimáky ktoré sú v dobrom stave a velmi sa my pačia čierne plechy tie su super :super dam foto a inak furt nad niečim laborujem žena je so mna nešťastná :bojim potrebujem novú batériu asi kupim BOSCH S3 mohlo by byť tak to len trochu pre aktualizáciu :papa

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

a nechceš nové kolesa?

Nahoď nějaká fota, rád mrknu na každýho garrose:)

ja bych je bral:)

Odesláno

309 GT diky ale moc roboty pred nami ešte dnes som mal cestu okolo Zlatých Moraviec tak som bol checknut vrakač vo Velčiciach chlap tam ma viac ako 100 rozobrancov :D super miesto rád sa tam vrátim dnes som vyriešil koliesko pod volant na AIRBAG dufam že bude fachat ma to blikanie už nebaví cez marka 306 su na ceste nešťastné čidlá MAP + čidlo polohy klapky tak uvidime :papa

• O 4 měsíce později...
Odesláno

jj je to drina a hrozne to trva zachvilu je čas prezuvat a ja ešte nemam hotovo ale výsledok ma ukľudňuje bude ozaj super čelné plochy su takmer hotove takže detaily a vnútro a bude to už sa tešim

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: kovi306

to si to vyleštil do chromu ne?

:myslim To jde? :myslim:D:D

Jinak kola parádní,klobouk dolů:super možná budou vypadat na autě menší než opravdu jsou,vlastní zkušenost s optickým klamem:D:D

Můžu se zeptat čím jsi leštil?

Odesláno

nj kolesa som najprv pieskoval všetky \"zadne plochy\" sa my opieskovať podarilo ale od predu to nešlo tak som použil SVERNIČEK 15 odstranovač starych naterov ( pekne svinstvo) ked boli všetky plochy už bez naterov tak pekne postupne 220,280,400,600,800,1000,1500,2000,2500 a na zaver leštiaca pasta LANGSOL a na zaver aj vrtačka 3000ot./ min. ešte po 2500vke to vyzeralo nič moc ale po aplikacii pasty sa vysledok posuval už milovými krokmi a vysledny stav je super ako zrkadlo čas ukaže čo bude z údržbou inak nahovno robota celu zimu sa s tym hram a len tak tak že už končim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...