freeco_ho Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Zdravím, takže můj problém spočívá v tom, že pokud lehce natočím volant na levou stranu,začne mi něco pískat u pravého předního kola.Pokud volantem zatočím víc,pískat to přestane. Dělá to pouze tehdy pokud se jezdí nějaký delší vzdálenosti. A je to velice nepravidelné, někdy to nepíská vůbec třeba. Už mi to začína celkem vadit ... nevíte někdo čím by to mohlo být? Za případné odpovědi děkuju Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Něco podobného jsem měl kdysi na Feldě. Dělal to volnější plovoucí třmen brzdy. Citovat
NO3IA Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 já to mněl taky na fildě,šla do servisu,celé to rozdělali a složili s tím že nic nenašli,po vyjetí auta si všimli,že na zemi ležel obyč kamínek ze štěrku.od té doby byl klid.v té době zrovna štěrkovali cesty,on tam vletěl a přilepil se někam. Citovat
xsdawesx Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Prave resim to samé s tím rozdílem ze piska furt,jen když pribrzduju tak se to ztlumi,dával jsem nove kotouce i brzd.desticky ,ted sme dali mekci brzd.desticky a piska porad. Citovat
DiaJee Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Me to taky piskalo. Přední levé kolo. Vyměnil jsem ložisko a už to nedělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.