Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

ty ceny?..za 64 je to moc pekny..po saxu VTS nekoukas?..vim o jednom za 50..:super

Zatím nee... mám ještě doost času na kupování dalšího auta :) zatím mám svýho prcka se 33kw a to mi zatim stačí abych se trochu vyjezdil :) nechci se v 19ti zabít v takovýhle mašině... ale dávám mu tak 2-3 roky a asi to bude buď 106 S16 nebo saxo VTS :)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

tak koukám na ten KIT MAXÍKA - to bych asi musel dát nějaký rozšiřovací podložky nebo jak se to tam dělá a další věc jak se to tam uchytí( sundají se origo nárazníky a pak to pasuje nebo je s tim více (s)hraní

spíš třeba napravu a ramena z 306ky... na maxíkach na rally co jsem vyděl tak žadne podložky nemaj....
Odesláno

je to o sebeovladani..stvalo me,kdyz me kazdej karal,ze v 19 letech budu mit tak silny auto,ze na nej nejsem pripravenej..tvrdili,ze nepreziju dva tydny..a hle,jsem tu porad,to auto uz budu mit za tri mesice dva roky..zadna kolize,nic..jde jen o zodpovednost..

Odesláno
Původně zaslal: Ladis8

Původně zaslal: s1600

ty ceny?..za 64 je to moc pekny..po saxu VTS nekoukas?..vim o jednom za 50..:super

Zatím nee... mám ještě doost času na kupování dalšího auta :) zatím mám svýho prcka se 33kw a to mi zatim stačí abych se trochu vyjezdil :) nechci se v 19ti zabít v takovýhle mašině... ale dávám mu tak 2-3 roky a asi to bude buď 106 S16 nebo saxo VTS :)

já jezdil rok ve škoda 120 a pak mi koupili S16 pokud u toho trošku přemýšlíš a nehoníš machry hned na začátku tak to přežiješ:)

Odesláno

Prvni slova z mamy ust-A kolik to bude zrat?...:Dpak,kdyz uvidela muj blazeny a nepritomny pohled po prvnim setkani s mym pugem zjistila,ze nema cenu se par dni na nic ptat,protoze bych ji stejne neodpovedel:D

Odesláno

Je to pravda... Navíc - silný auto, v rukou někoho kdo přemejšlí mozkem, je daleko bezpečnější, než něco maloobjemovýhu, nevýkonýho. Jako příklad může posloužit předjíždění - s s16 je to brnkačka a absolutní pohoda. Kdežto když musim předjíždět s naší 47kW fóbií sdi, tak se na to radši vyse..ru, neboť mám pocit, že v ní hodit levej blinkr = šlápnout jednou nohou do hrobu :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...