Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se ted vratil ze zamberku, byl jsem se kouknout na tu s16, moc se mi nepáčila, nevim co jsem od toho čekal, prostě kára za 30, respektive 35 (prej mel moc zajemcu), tak jsem to nechal někomu jinemu..... některe lemy hnusně přilepene tmelem, prahy odstavaly, ridicovi a spolujezdcovi dvere obouchane na strane kliky- nějaky naznak koroze..... a spostu dalsich \"maličkostí\".... radsi jsem to nechal byt, ale už to někdo vzal...

[upravil dne 19/2/10 Luksa]

Odesláno

Zdravim te Lukso, byl jsem tam chvili pred tebou .. taky se mi to zdalo nic moc .. :( ty si ten od prahy ?

vzhledove to bylo fakt nic moc no, navic se mi zdalo ze mel zadni pravy kolo nejak do A ..

[upravil dne 19/2/10 jadek]

Odesláno

jadek: nn já jsem z jeseníku, ten od prahy to asi vzal, kola ani nevím, az tak daleko jsem nedosel...... nezdalo se mi to jako super kauf...:myslim

kujon: no cekal jsem neco lepsiho, fakt tam toho bylo dost

[upravil dne 19/2/10 Luksa]

Odesláno

biff: jelikoz byl majitel ve financni tisni tak jsem cekal ze bude auto OK, i po telefonatu s majitelem kde poukazal na praskle celni sklo..... je jasne ze kdo auto \"normalne\" prodava za 30 nebude moc zachoval atp. ale v teto situaci jsem cekal neco jineho, ale nekomu se libil, uz je fuč

PS: videl jsem uz par inzeratu na s16 tak vim zhruba jak se pohybujou- proto jsem se jel kouknout

Odesláno

já tu moji kupoval za 145:blablabla no kdybych se debil nejdřív podival jak jsou ceny tak bych ji asi nekoupil ale měla to být 2001 42tis top stav... jinak ta bílá je minimálně rok prodaná myslim...

Odesláno

no 145 taky pekny...no ze to je 2001 to snad sedi ne ? .. a top stav a stav Km?

Odesláno

Já teda jestli dobře koukám, tak to není rallye, ale gti. No a nic jí neupírám, neb to auto neznám, jen by mě zajímalo čim je tahle 99´ s hella_světla_nádorem tak výjimečná, to mi vysvětli :)

Odesláno

A vis ze jsi ji sem daval ty sam kujone? Jako dobry kup? za 99tisic ale nemela tam kaplicku. A napriklad jeden disk stoji 4500kc :) Nebudu to tu vse popisovat..podle ceho jsi poznal ze to neni rally ale gti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...