Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

jasný no, ten přední nárazník bije do očí. Ale někdo tady sháněl levnou 106, tak by to pro něj mohl být tip:)

A navic to ma vylitlej airbag :)

Odesláno

ahoj, byla tady otázka co vůbec sháním za kárku, jednoznačně 106 (srdeční záležitost :)), model Rallye nebo s16 ale chtěl bych naprostej original, nebo něco, co k originálu nemá daleko..... rallye 1.6 8V v modré (indigo) nebo v bíle, to by byla pecka!!! ještě je tu takovej nápad že bych něco dotáhl z anglie, tam mají dost origošů..... +přestavba na levostrané řízení.... ale nevím, tady nic není

Odesláno

každopádně jsem za to ochotnej zaplatit, ale musí to být láska na první pohled. Ve 100% stavu taky nemusí být, veškeré věci si na kárce udělám sám a dílnu mám jakštakš poruce.....

Odesláno

njn.. v čechách už je tezko k sehnání, nejaka aspon trochu v peknym stavu ;) Taky bych nějakou bral :) Snad někdy do budoucna, se mi ten sen splní :)

Odesláno

Že jsem z duše dobrák, tak sem Vám provedl malej research toho lepšího, co by šlo v CZ a okolí koupit :-)

106 no.1

106 no.2

106 no.3 - za dvacku myslim zajímavá.

106 no.3

106 no.4 - za ty prachy by se na to možná vyplatilo podívat. Když by se to navíc \"nějak\" skombinovalo s tímto, tak by výsledek mohl bejt víc než dobrej za skvělý peníze.

106 no.5

106 no.6

106 no.7

106 no.8

Potom tady lze \"vyčmuchat\" X s16tek, včetně kontaktů na majitele, zeptání se jestli není náhodou auto na prodej nic nestojí :) Těch aut tady je celkem dost, jen umět hledat :)

[upravil dne 13.2.10 kujon106]

Odesláno

Propadlá stk je problém? :) A jestli chceš řešit km vzdálenost když jedeš pro s16, tak si nikdy žádnou nekoupíš :D Já svou kupoval v Mnichově - 500 km tam, 500 zpět.

[upravil dne 13.2.10 kujon106]

Odesláno

to asi ani ne, ale inzerat je z 4. 2008 jenze ject proc auto 800 uz je hodne moc...ja jezdim do nemecka skoro kazdy tyden pro auta :) ale tohle ject s lekem je strasne moc :)a neni to az tak vyhodna koupe...podle penez

me se libi ta na co jsem dal odkaz ja :) pro to bych 500km jel hned

[upravil dne 13/2/10 Fr3sh]

[upravil dne 13/2/10 Fr3sh]

Odesláno

ja tu svou koupil 20km od baraku když jsem si šel vybrat nějaky auto:D

106 no.1 - na to jsem se byl divat, bylo to zdechlý jak prase, řazení nepřesný, skoro mi to ani nešlo...

106 no.2 - davno prodany, driv mela rampu se čtyřma světlama

no a 1,3 rally jsem lukšovi posilal ze slovenska v bilym provedení

[upravil dne 14.2.2010 Lentilka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...