Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to je od toho samýho borca jak budu met ja ten stribrnej...

a tady od Mergla jedna \"leštěnka\"

http://auto.bazos.cz/inzerat/14270365/Peugeot-106-S16.php

INFO O MODRYM NARAZNÍKU:

mám od toho kluka ten střibrnej, v neděli jsem mu psal že ho beru, v utery rano mě vzbudil borec že mi ho za dvacet minut veze... naraznik bez většího škrábnutí, všechno jak má být... jen obrousit, stříknout plničem a hurá na lak...

vyšel na 3tis + 322,- pošta

[upravil dne 28.2.2012 08:46 od Lentilka]

Odesláno

mám možnost koupit od bývalýho majitele mojí 106 tenhle výfuk s rezonátorem a koncovkou Plush, ale nevim jestli do toho jít, je to takový po domácku posvařovaný, no budu rád za každej váš názor :) (myslel jsem, že rezonátor se dává místo katu a ten střed se pak napojuje hned na svody, ale on mi řikal, že to měl napojený za katem tou spojkou, takže byl svod - kat - rezonátor - koncák , viz foto)

post-9646-1410962250522_thumb.jpg

Odesláno

tak když i ty si napsal, že se dává místo katu, tak to tak asi bude :) jsou dvě možnosti, buď mu napíšu ať to rozřeže a pošle jen rezonátor a koncák s tim že bych musel sehnat decat pipe, ten kousek co nahrazuje kat a pak to nějak poskládat sám nebo se na to vykašlat a až budou love, tak koupit celej střed od supersprintu, od svodů až po koncák ..... za to co je na fotkách chce 1500 myslim, ale je otázka jestli to funguje a jak to funguje, on řiká že jo, že s tim jezdil a bylo to znát

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...