Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, je možné aby měl 2.0 16V HDi 100 kw ve výbavě jen manuální zamykání dveří? A co přesně je klíč Plip VF? díky za odpovědi

Odesláno

Proč to tu máš 2 x ???? jednou tady a jednou v 307, a ještě bys mohl napsat o jaké auto se tedy jedná???? jestli o 307 nebo o jaké vlastně když to máš i v pokecu .....

Odesláno

no tak doufám, ale v servicboxu jsem našel tohle:

zamykání - jedn zamykání

a k tomu jeden klíč plip VF a jeden s identifikační kartou

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Podle mě to auto ještě nemá jen zjištuje co to má a nemá....

přesně mám ho zamluvené a oni nemohli najít klíč s dálkovým tak to ve mě trošku hlodá víš. Ale myslím si že by ho měl mít. A je fakt moc pěknej......a 100 kw v dieselu;)

Odesláno

Hlavně nedej na vzhled ale na tech.stav......při prodeji prodejce to vždycky tak naleští a uklidí a vyčistí že to vypadá jek nové...ale zdání někdy klame...

Odesláno

jjj, jasné, máš nějakou speciál radu na co kounout? Zkoumal jsem i datum výroby pásů, spoje karoserie, stav gum na pedálech, tlouštku laku

Odesláno
Původně zaslal: deddo306Break

ja som sa tak tiež nachytal,ale čo sa da to poodstranujes,ten kluč bude to najmenej,to sa dokupi,hlavne ho nekupuj sam zober zo sebou niekoho kto sa tomu rozumie,ale to ti hadam nemusim radit;)

to nemusíš, ale nevím jestli bude muj mechanik po ruce. Nejste někdo z plzně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...