Karlos 307 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Zdravím všechny na tomto užasném fóru.Jsem šťastným(doufám) majitelem 307 BK.Mám takový menší problém.Při vyýší venkovní teplotě nebo delší jízdě se mi stává že na displeji se ztrácí písmo...V peugeotu mi bylo řečeno že tyto displeje jsou náchylné na přehříváni a proro to dělá...máte taky někdo tento problém??Je nějaké řešení jak se toho zbavit?Díky všem za rady Citovat
siskin Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 skus pouzit hladanie,... niekde sa to tu uz riesilo. Ale dolezite je to ze to tieto displeje robia bezne. Takze jedine co ti asi ostava je sa stym zmierit Citovat
Karlos 307 Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Hledal jsem ale nenašel.Nejsem typ co hned piše nové téma.I tak díky za info Citovat
xavier Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Jedine zohnať novy, buď v Peugeote alebo na vrakovisku. Iné riešenie neexistuje, bohužial. Tu o tom píšem: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.