tt307 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Chalani potrebujem poradit.mam 307, 1,4 b,z nicoho nic mi zacala blikat kontrolka autodiagnostiky,nasledne zacalo triast auto,vypisalo poruseny katalyzator a zhasol motor.Po 15 minut som nastartoval a zas ako hodinky to slo.Tuto istu chybu mi vypisalo pred rokom a odvtedy to pekne slo.Medzitym bol aj katalyzator skontrolovany a aj cez emisnu v pohode preslo.Ked mi to dali na PC diagnostiku nic nenasli.Mal niekto podobnu skusenost?Potreboval by som poradit...diky za odpovede. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 To je jedna z vychytáviek 307-mičiek. Aj mne to spravilo 2x za 2,5 roka. Neplaš sa. Nič to nie je a nič s tým nespravíš. Je to len elektronika. Citovat
tt307 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 to si ma teda ukludnil:super , len aby to nezacalo casto takto blbnut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.