Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problem s lavou packou smeroviek (z hornej polohy sa pri automatickom vypnuti sama prepne az do dolnej polohy :-(... )

Recommended Posts

Odesláno

Caute. Po kupe jazdenky sme si vsimli \"malickost\". Lava packa smeroviek robi problemy. Pri zatacani do prava a vyhodeni pravej smerovky - zdvihnuti packy dohora a naslednom automatickom vypnuti smerovky packa neostane na nulovej polohe (v strede) ale sa sama prepne sa do spodnej polohy cim nechtiac signalizujem odbocovanie do lava. Vie niekto poradit co s tym? thx za odpovede :-)

Odesláno

buď vymeníš celý stred \" COM \" čo nieje lacná záležitosť, pozri cenu na netovej stránke faro.sk, alebo sa pusti do opravy, len si na fóre pohľadaj, ako sa to robí, mali by tam byť aj fotky, na hľadanie treba trpezlivosť, ja som menil celý stred ktorý som od pôvodného majiteľa dostal k autu, a starý COM som si opravil do zálohy.

Odesláno

ešte jedna informacia, skús si vyhladať príspevky od Steef a požiadaj ho aby ti poslal na e-mail fotky.

Odesláno

Caw Solim1, ako ide zivot ? Asi vies na co sa ta chcem spytat :D Packy este stale nemam opravene, lebo cakam na tvoj navod :D:mrk Inak jeden chlapik mi povedal ze sa svietiaca kontrola da odstranit priletovanim rezistora na konektor airbagu. Ale ten potom nieje funkcny :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...