Zdenda-406 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Ahoj potřebuju radu,vymazal jsem si fotky z počítače a potřebuju je zpět. Jakým programem se dají fotky obnovit z karty fotáku??? Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Ahoj, nástrojů je spousta, například tento freeware. Jednou jsem ho použil a jevil se docela intuitivně. Případně další se nechají vygooglit pod dotazy Image recovery, photo recovery apod.. Hodně štěstí při obnově [upravil dne 19/6/09 .:toeguep:.] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 No to je hezký,ale karta byla zformátovaná co s tím tedka:myslim Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Záleží jak byla zformátována, pokud rychle, tak by prográmky na obnovu měly zabrat, pokud byla karta přepsána, ať už jinými daty, nebo třeba samými nulami, tak to bude asi špatný.. mám konkrétní zkušenost akorát takovou, že se mi podařilo ve špatné čtečce přepsat úvodní sektor karty a fotky byly rázem pro windows neviditelný.. ale prográmek na obnovu našel na kartě binární data, v kterých rozeznal strukturu JPG a pak soubor po souboru restauroval.. podobný by to mělo být i při formátování (rychlém).. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.