Bigziggy Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ahoj všichni Pežoťáci! Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nemohl naskenovat stránku 30-31 ze servisní knížky. Je tam něco psáno o záruce na lak a karosérii a já ji mám bohužel jen v němčině Před třema měsící jsem si koupil Sw 1,6 benzín a teď jsem na karosérii objevil takový miniaturní rezavý tečky ne větší než špendlíkový hlavičky. Asi už tam byly při koupi, ale nevšimnul jsem si jich. Tak by mě zajímalo, jestli se to dá třeba reklamovat:nevim? Nebo co s tím dělat... Díky moc, snad se najde někdo, kdo pomůže;) Přeju vám pěknej den Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Zkus jestli to není poletavá rez. Citovat
Bigziggy Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 Prosím tě, co to je ta poletavá rez? Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 To je kovový prach ze silnice, zapíchaný v laku. Je vidět hlavně na zadních částech vozu. Z laku se dá ostranit velmi zlehka jemnou brusnou pastou , nebo něčím na leštění starých laků. Řešili jsme to několikrát, vždy to pomohlo. Citovat
Cingo Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ja tie hrdzavé bodky odstraňujem vždy keď sa dostanem k umývaniu. Keď som to prvý krát zbadal, tak som sa zľakol že mi to už začína hrdzavieť, ale keď som si uvedomil že sú to bodky hrdze na umelých dieloch napr. blatník a pod tak som to skúsil jemne handričkou umyť a išlo to. Nie síce moc ľahko, ale ide to. Citovat
jarson Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Stará záclona na špongii a trocha trpezlivosti. Tak isto to funguje aj na mušky a zbytky po nich, lepkavé živicové veci čo padajú zo stromov a proste všetko čo tam drží viac ako prach. Mám to vyskúšané a niekedy používam miesto vody pivo. Ja viem som hriešnik ale čo už keď to stým ide ...:papa Citovat
Bigziggy Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Díky moc za odpovědi, ale obávám, se, že se jedná o něco jinýho, protože tyhle tečky jsou asi pod tou vrchní vrstvou laku, takže bych to mohl leštit třeba tejden a nezmizí to:bojim Citovat
Bigziggy Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Původně zaslal: Cingo Ja tie hrdzavé bodky odstraňujem vždy keď sa dostanem k umývaniu. Keď som to prvý krát zbadal, tak som sa zľakol že mi to už začína hrdzavieť, ale keď som si uvedomil že sú to bodky hrdze na umelých dieloch napr. blatník a pod tak som to skúsil jemne handričkou umyť a išlo to. Nie síce moc ľahko, ale ide to. Teď mi ale došlo, že stejně jako u tebe jsem našel ty zrzavý tečky i na plastovým díle:myslim Takže říkáš \"jemně hadričkou\" a nešlo to moc lehce? Díky zkusím to Citovat
Bigziggy Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Tak už jsem to zkusil a opravdu jde asi o tu poletavou rez. No šlo to fakt blbě, ale je to pryč Teď jenom doufám, že se to neobjeví znova moc brzo:cool: Každopádně díky všem za rady:potlesk Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Veľmi dôležité!!! Záruka sa u áut vzťahuje na prehrdzavenie karosérie = musel by si mať dieru určitého rozmeru v plechu vytvorenú od hrdze. Citovat
Bigziggy Odesláno 20. červen 2009 Autor Odesláno 20. červen 2009 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Veľmi dôležité!!! Záruka sa u áut vzťahuje na prehrdzavenie karosérie = musel by si mať dieru určitého rozmeru v plechu vytvorenú od hrdze. Jj, díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.