Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

u me 4 cm..ale lepsi je to podle metru,na zuby se vykaslat..rict si,ze chces -80mm a cvakat dolu postupne..

Ty sis to nechaval snizit? Na kolik te to prislo? Musely se menit lozika?

Odesláno

ja to mam vsechno zadarrmo,mamy pritel mi to dal k narozeninam:D..takze mam GO zadni napravy..nevim,co se menilo..jinak jsem s tim laboroval pak ja a snizoval,nic tezkyho,jen to chce trpelivost..

jinak OT-jirkaxsi-o kolik mas dole predek,v avataru to vypada jako pena zehlicka:D

[upravil dne 4/7/09 s1600]

Odesláno
Původně zaslal: s1600

jinak OT-jirkaxsi-o kolik mas dole predek,v avataru to vypada jako pena zehlicka:D

[upravil dne 4/7/09 s1600]

Mám tam KW -30 plus to lízo z laguny...právě, že by chtěl jít ještě dolů...jak s předkem, tak se zadkem:D Avatar asi klame:D

Odesláno

Jj KW;) To tady trosku zas*ru fotkama... Ta první je tak, jak to mám teď, zadek origo a předek u země...a druhá je tak, jak si to představuji, takže přesadit zadek a předek buď o závit zkrátit pružiny nebo sehnat jiný...

post-0-14109608045224_thumb.jpg

Odesláno

Ja bych spíš udělal jen takovou proužku v bílé a zbytek v černé...celý límce nevím, jak by vypadaly...pošli mi nějakou fotku z úhlu, aby byl vidět límec i střed, si s tím zkusím pohrát;)

[upravil dne 5.7.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Si tam pořiď nějakou pěknou příjezdovou cestu... ;) A bude.... :)

No neim neim:nevim Však jsi viděla, jak to tam je... Nakonec zbude jen krumpáč, lopata a bude se rovnat, rovnat a rovnat, než se tam dostanu:D

Odesláno

Jj nějaká by se tady našla:D Uvidím, až to příjde, jak to autí snese a podle toho se budu zařizovat. Každopádně si nedokážu představit, jak přežiju ty naše místní zimy:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...