Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zítra nás čeká natažení kabeláže 2,5mm2 k platu a do předních dveří výroba doorboardů. Když se vše stihne tak se bude tahat kabeláž na napájení a signálové kabely k zesíku...

Použité reproduktory jsou FLI Integrator 5 a 6, zesilovač MAC audio Z2200...

Subwoofer je ve výběrovém řízení ale volba zatím vypadá na tento...

http://www.autohifi-jean.cz/subwoofer-axton-ab25-p-7.html?cPath=13_109_85

Samozřejmě s nějakou menší úpravičkou kufru...

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

covece axton pada... furt resime jeste zastavbu do alfy a bawora tak se pak ozvem na ty veci od FLI... pripadne mozna basak VIBE

Není problém,tyhle dvě značky jsou na skladě:D Už mám na kufru samolepku,ale vyšla na mě modrá:( Teď kluci dávali muziku do Laguny II a fakt bomba!
Odesláno

Má toho plno www.auto-hifi-tuning.cz a sežene jakouli značku co si řekneš (mimo úplnejch lowendů:D ).Mám modrou,no,ale není to zase nejhorší:D

post-0-14109607632423_thumb.jpg

Odesláno

Jinak k té litráži,záleží jestli chceš uzavřenou nebo bassreflexovou ozvučnici,ale jeho holka jezdí teď Emmu jak Špicákmtaky kvalitu,má 15\" Fli v ozvučnici,není tak velká a hraje to libově.Když pak lidem řekneš na kolik to vyjde tak čuměj z otevřenou hubou,fakt to zahraje hodně hezky

Odesláno

no právě jsme s kámošem podle návodu počítaly ozvučnici uzavřenou a na 10 měla 46litrů... no ještě uvidíme teď jsme zapojily toho kilowatovýho Hertze a docela hukot:)

na webowky mrknu...

a samolepku si dám klidně taky na okno...:D

Odesláno

On to má Fli v plánkách docela přehnaný,kdyžtak není problém se pak s Lubošem dohodnout,on vám poradí co a jak,mě tenktát radil na tom 12\" a hrálo to na jedničku,jen jsem čekal kdy mi vyskočí okno:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...