JuloI Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 ahoj. menili ste niekto v 206ke reproduktory? ake sa vam zdaju byt tie orginaly? Citovat
mindwipe Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 na tej mojej boli mene este ked ju pouzivali rodicia, nie je tam teraz sice nic extra, ale hra to lepsie nez predtym.. no tak ci tak tam coskoro (po vyplate) pride nieco lepsie.. Citovat
xbarney Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ja som menil predne aj zadne, nehralo to zle, ale dal som Hertz, komplet vytlmil vsetky dvere (dynamatom plechy aj uzatvorenie dvery + drevene kruzky pod repro) a je to neporovnatelne Citovat
revelation Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Já taky vyměnil přední jelikož mám 3dveřovou vrzi tak nevím jak se dostat k zadním, ale naštěstí tam zádné nebyly tak jsem dal zadní do pláta v kufru a móóóc pěkně basují na to jak byly levné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.