Voighta Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Konečně jsem se taky dočkal dokopání auta do provozuschopného stavu. Nějak mám teď hodně lítaní kolem důležitějších věcí. Tady je seznam změn který jsem přes pauzu udělal Kompletní rozvody + ostatní řemeny. Opravena kostra na zadních světlech. Obnovená barva na brzdičích.Znovu nalakování kol (opět bílá) už i se středovýma pokličkama.Nově nalakované zrcátka,levý práh a zadní křídlo.Hasičák namontován do interiéru.Zahlazený přední nárazník ( původní vyměněn z členem Outstrike ) opravené tělo mlhovek (původní měly každá ulomená dva držáky od člena thoy_GTi 6) nová chrom lišta v mřížce nárazníku, sahary do červené barvy. Vyměněna řadička (od člena Andreww) nové přední žárovky + výměna diod v angel eyes za červené. Sportovní podvozek supersport (od člena marty777 ) a nějaký drobnosti který si teď nevybavím. Citovat
Voighta Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 až bude větší šero lépe to vinikne Citovat
Voighta Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 309GT : Hrozně rád bych , ale bojím se že se mi to zas bude křížit s jinou důležitou akcí. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 urcite se to krizit nebude pojed taky mam v planu ze pojedu :-))) Citovat
oni Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 sakra chlapi,tak se tam asi uvidime.... bylo by super,kdyby voighta frcel. rad pokecam. Citovat
Voighta Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Chlapi vy mi dáváte :D to když tam bude takováhle sešlost tak to bych toho hodně litoval. Citovat
cechic Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Máš to pěkný , tak k tobě putoval podvozek.... Citovat
Outstrike Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ahoj, koukám, že přední nárazník změnil barevný kabátek. Byl s nárazníkem problém? Jinak Citovat
Voighta Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Outstrike : Nárazník vcelku v pohodě jen jsem si zas musel vyhrát s tím kusem plastu na horní část kvůli té mezeře a očistit mřížku zpět do černé.Akorát jsem ten plast dělal nadvakrát,když už jsem to měl hotový tak mi spadnul a ten plast se mi odlomil,takže jsem si to zopakoval. díky všem za pochvaly Citovat
ketchup Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Tak po delší odmlce je lvíče zpět,změny přes zimu byly spíš kosmetické.Letošní sezona se bude ubírat spíše cestou oprav než úprav,protože tuning/styling bez kvalitního základu je na dvě věci. Tento týden proběhla konečně repase nápravy,takže velký kámen odpadl. V interiéru nastaly pouze dvě změny a to rámeček kolem budíků a ovladací kolečka u ventilátoru. [upravil dne 9/4/10 Voighta] [upravil dne 12/1/11 18:45 Voighta] můžu se jen zeptat jak jsi dostal ven ty ovládací kolečka?aby jsi je mohl nastříkat? Citovat
marengo Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 kde najlacnejsie zozeniem tie svetla? Citovat
Voighta Odesláno 31. červenec 2011 Autor Odesláno 31. červenec 2011 ketchup : opatrně jdou vyndat slabým nožíkem. marengo : na SK nevím,v čechách byl docela levný Kopáček ,já jsem ty svoje koupil přes Aukro s drobným kazem který jsem si opravil. Citovat
orbin.1988 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Mám dotaz, ty potahy na sedačky máš odkud? Jen jsem to projížděl, tak nevím zda jsi se zmínil. Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 orbin.1988 : dovolim si odpovedet jelikoz jsem se take u Voighty inspiroval http://www.auto-samolepky.cz/autopotahy-elegance-bezove-7830.html#.T7TBdMj-go9 Citovat
orbin.1988 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 orbin.1988 : dovolim si odpovedet jelikoz jsem se take u Voighty inspiroval http://www.auto-samolepky.cz/autopotahy-elegance-bezove-7830.html#.T7TBdMj-go9 Díky, koukám na to, že bych si to dal do svého P-306 třídvéřáka Citovat
orbin.1988 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 mohu jen doporucit Ještě si jen vybrat barvu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.