Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 LEV: Limited Edition by Voighta - téměř hotový Dip

Recommended Posts

Odesláno

Paráda!Fakt se to povedlo! Jen bych nalakoval spodní kastlík v palubce a rámečky kolem repro bych nechal černý aby to trochu kontrastilo:D Ale jinak je to pecka!:potlesk

Odesláno

No poviem (napisem) ti to tak, ze ma to prijemne prekvapilo:super ...po castiach sa mi zdalo moc biele, ale takto v globale je to bomba...uplne super vyzeraju tie zadne tapaciry:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

jestli bych tam dal bílej koberec,tak už bych do toho auta nesměl vlízt :D:D :D

ale bylo by to upe luxusní!!!!!!

Odesláno

GRiMx : Moc díky :)

Rejty : Byla by to nádhera,ale u mně nepoužitelná,alespoň ne pro teď.Jelkož auto používám denně na ježdění,tak bych ten koberec brzo zlikvidoval.Už teď když jezdím do práce tak mám přes sedačku hozenej pytel,abych to nezmazal.To bych pak musel jezdit v protichemickým obleku :D :D :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já za sebe říkám lepší potahy než potrhaný origo sedačky :P Ty původní sedačky už jsou v háji,takže je dočasně nahradily potahy,časem přijdou přečalounit.Teď na to není čas,ale hlavně taky peníze :nevim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak se nám blíží zima,takže připravuju zazimování.

Vyměnil se olej+filtry , brzdový destičky , čep řízení .

a začalo se sundavat : přední nárazník , maska , světla a ještě přijdou kola .

Plánů na novou sezonu je hodně,ale teprv čas ukáže co bude.

Pokud mi vyjdou plány tak poputuje na zimu do garáže a vykoukne až na jaře.Což bych byl nejvíce spokojen.

a měl bych druhé ,,winter a babycar\"

Malá ochutnávka aneb ošklivé káčátko v reálu ( takhle to dopadá když jednou projedete kolem stavby :grr )

[upravil dne 26/10/09 Voighta]

post-0-14109610502104_thumb.jpg

Odesláno

Kovi306 : Prodávat ne,jen se musej opravit jsou od ,,ostřílený\" od kamínků,jinak jsou to 17\"

Dakie : Mě už stavba okruhu leze krkem,nejvíc mě dokáže naštvat když po silnici projede pár náklaďáků z hlínou a oni to jdou umejt cisternou.To bych vraždil. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...