Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 LEV: Limited Edition by Voighta - téměř hotový Dip

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

GRiMx : Já dávám sprejem 6-8 vrstev podle nálady :)

wau :D aha tak to jo no :D necháš to mezi tím ty vrstvy zaschnout ?? nebo to dávkuješ po nějaký době..

Odesláno

Dávám tak 5-10 minut mezi vrstvama,záleží taky na počasí,čím větší teplo tím kratší interval.

Já dávám víc menších vrstev,než tam toho cpát hodně,protože pak to někde steče a je to v háji.

Odesláno

Drobnou změnou minulého týdne prošly sedačky.Místo původních stříbrno-černých potahů s drakem :D ,přišla na řadu kobinace béžovo-černá imitace vzhledu kůže,aby ladily s interiérem :) Časem bych pak rád imitaci vyměnil za skutečnou,ale zatím hudba budoucnosti,takže potahy postačí.

No a tento týden budou na řadě dvířka,do Mimoňskej válek bych rád měl hotovo (alespoň na chvíly)

post-0-14109608948457_thumb.jpg

Odesláno

Dooooooooo prdele, tak tie sedacky su zverske:o...vcelku pekna praca, tie zadne sa mi zdaju trochu krive, ale mozno je to casom:aut

...kazdopadne pekny interier, len by som tam nepchal tolko tej bielej, ale vsak cas ukaze:roker

Odesláno

Ta jedna zadní část my trochu utekla :D časem to opravím.Co se týče bílé barvy v interiéru,ještě přibude :)

Pak dám celkový fotky,takhle po částech to vypadá že je jí tam hodně.

Odesláno

jojo jsou to víceméně Uni,pasují do hodně aut.Co jsem koukal na potahy na míru tak je to kolem 4 tisíc a to už bych to radši nechal přečalounit a stejně na to teď nejsou peníze.Já zvolil prozatím levnější variantu zde

[upravil dne 17/8/09 Voighta]

Odesláno

Wow, som myslel ze si si ich dal sit a to je UNI:mrk...to cumim, za tie prachy vyzeraju super...hmm...ze by som zmenil plany:D

Pocuj, a ty vzadu nemas delene sedacky? Vyzera to tak ze mas tie casti komplet spojene dokopy...myslis si, ze by dobre pasovali aj na delene...silno uvazujem nad tymi sedymy:mrk

[upravil dne 17.8.2009 Qcko]

Odesláno

pro všechny: Díky

Qcko : Dělené sedačky mám,tyhle potahy jsou i na tohle uzpůsobený.V místě šipek jsou zipy takže se to dá krásně rozdělit (téměř nejsou vidět) ,potah je zvlášť na horní a dolní část sedaček,takže během chvíle můžeš sedačky úplně sklopit,nebo jen půlku.

I kvůli ceně jsem do nich šel,původní sedačky už jsou potrhaný a hlavně barevně by mě neseděly.

[upravil dne 18/8/09 Voighta]

post-0-14109608961287_thumb.jpg

Odesláno

Prave kvoli cene sa mi pozdavaju, za liter ak sa nemylim nieco ako kozenka, to je good cena, idem si objednat tie sede, oplati sa to aj s postou:mrk ...a ty mas bocne airbagy, ci to na nich proste je naboku vysite a je tam dvojity sev?

A este k tym zipsom...to ked chcem sklopit len pol sedacky, tak musim rozopinat zips? Neviem si to delenie predstavit:mad:

[upravil dne 18.8.2009 Qcko]

Odesláno

S dopravou PPL mě to vyšlo necelých 1200kč ,nevím na kolik to vyjde na Slovensko.

Boční airbagy nemám,ale má to tam zdvojený šev takže airbagům to nebrání ve funkčnosti.

Materiál je to 100% Polyester,prostě obyč. látka s tvarováním který vzhledově vypadá jako kůže.Pokud by jsi chtěl sklopit jen uřčitou část je potřeba ten zip rozepnout.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Dooooooooo prdele, tak tie sedacky su zverske:o...vcelku pekna praca, tie zadne sa mi zdaju trochu krive, ale mozno je to casom:aut

...kazdopadne pekny interier, len by som tam nepchal tolko tej bielej, ale vsak cas ukaze:roker

nápodobně to doooooo prdele je taky moje řeš mooooc brutální sedačky :super:super:super:super:o:o:o:papa

Odesláno

Tak tento týden došlo na poslední fázy přeměny interiéru ( alespoň prozatím ) Na řadu přišly dveře a polstrování u zadních sedaček.Zítra musím ještě doladit detaily na vzhledu,ale z 98% mám hotovo.

Polstování nahradila bílá koženka.

Celkové foto interiéru :)

P.S. dělal jsem to poprví a zřejmě i naposled ( to byla pakárna ) :D:D:D

[upravil dne 20/8/09 Voighta]

post-0-14109609050197_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...