GRiMx Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 lidi co máte za lak ?? já tam dal asi 3 vrstvy laku a jako nějak mi to přijde že ta barva to ani nepocítila... Citovat
309GT Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Grimx :Když něco lakuješ sprayem tak to chce toho laku hrozně velký množství Citovat
309GT Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Grimx :Když něco lakuješ sprayem tak to chce toho laku hrozně velký množství Citovat
Voighta Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 GRiMx : Já dávám sprejem 6-8 vrstev podle nálady Citovat
GRiMx Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: Voighta GRiMx : Já dávám sprejem 6-8 vrstev podle nálady wau aha tak to jo no necháš to mezi tím ty vrstvy zaschnout ?? nebo to dávkuješ po nějaký době.. Citovat
Voighta Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Dávám tak 5-10 minut mezi vrstvama,záleží taky na počasí,čím větší teplo tím kratší interval. Já dávám víc menších vrstev,než tam toho cpát hodně,protože pak to někde steče a je to v háji. Citovat
Voighta Odesláno 16. srpen 2009 Autor Odesláno 16. srpen 2009 Drobnou změnou minulého týdne prošly sedačky.Místo původních stříbrno-černých potahů s drakem ,přišla na řadu kobinace béžovo-černá imitace vzhledu kůže,aby ladily s interiérem Časem bych pak rád imitaci vyměnil za skutečnou,ale zatím hudba budoucnosti,takže potahy postačí. No a tento týden budou na řadě dvířka,do Mimoňskej válek bych rád měl hotovo (alespoň na chvíly) Citovat
Qcko Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Dooooooooo prdele, tak tie sedacky su zverske:o...vcelku pekna praca, tie zadne sa mi zdaju trochu krive, ale mozno je to casom:aut ...kazdopadne pekny interier, len by som tam nepchal tolko tej bielej, ale vsak cas ukaze:roker Citovat
Voighta Odesláno 16. srpen 2009 Autor Odesláno 16. srpen 2009 Ta jedna zadní část my trochu utekla časem to opravím.Co se týče bílé barvy v interiéru,ještě přibude Pak dám celkový fotky,takhle po částech to vypadá že je jí tam hodně. Citovat
309GT Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Paráda!Ty potahy jsou UNI nebo přímo na míru?Jsou fakt parádní Citovat
GRiMx Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 hochu ty teda jedeš... nádherná práce.. ty potahy to dokonale doladily.. kde jsi je splašil ??? Citovat
Voighta Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 jojo jsou to víceméně Uni,pasují do hodně aut.Co jsem koukal na potahy na míru tak je to kolem 4 tisíc a to už bych to radši nechal přečalounit a stejně na to teď nejsou peníze.Já zvolil prozatím levnější variantu zde [upravil dne 17/8/09 Voighta] Citovat
Qcko Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Wow, som myslel ze si si ich dal sit a to je UNI:mrk...to cumim, za tie prachy vyzeraju super...hmm...ze by som zmenil plany:D Pocuj, a ty vzadu nemas delene sedacky? Vyzera to tak ze mas tie casti komplet spojene dokopy...myslis si, ze by dobre pasovali aj na delene...silno uvazujem nad tymi sedymy:mrk [upravil dne 17.8.2009 Qcko] Citovat
Voighta Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 pro všechny: Díky Qcko : Dělené sedačky mám,tyhle potahy jsou i na tohle uzpůsobený.V místě šipek jsou zipy takže se to dá krásně rozdělit (téměř nejsou vidět) ,potah je zvlášť na horní a dolní část sedaček,takže během chvíle můžeš sedačky úplně sklopit,nebo jen půlku. I kvůli ceně jsem do nich šel,původní sedačky už jsou potrhaný a hlavně barevně by mě neseděly. [upravil dne 18/8/09 Voighta] Citovat
Qcko Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Prave kvoli cene sa mi pozdavaju, za liter ak sa nemylim nieco ako kozenka, to je good cena, idem si objednat tie sede, oplati sa to aj s postou:mrk ...a ty mas bocne airbagy, ci to na nich proste je naboku vysite a je tam dvojity sev? A este k tym zipsom...to ked chcem sklopit len pol sedacky, tak musim rozopinat zips? Neviem si to delenie predstavit:mad: [upravil dne 18.8.2009 Qcko] Citovat
Voighta Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 S dopravou PPL mě to vyšlo necelých 1200kč ,nevím na kolik to vyjde na Slovensko. Boční airbagy nemám,ale má to tam zdvojený šev takže airbagům to nebrání ve funkčnosti. Materiál je to 100% Polyester,prostě obyč. látka s tvarováním který vzhledově vypadá jako kůže.Pokud by jsi chtěl sklopit jen uřčitou část je potřeba ten zip rozepnout. Citovat
kovi306 Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Původně zaslal: Qcko Dooooooooo prdele, tak tie sedacky su zverske:o...vcelku pekna praca, tie zadne sa mi zdaju trochu krive, ale mozno je to casom:aut ...kazdopadne pekny interier, len by som tam nepchal tolko tej bielej, ale vsak cas ukaze:roker nápodobně to doooooo prdele je taky moje řeš mooooc brutální sedačky :super:super:super:o:o:o:papa Citovat
Voighta Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 Tak tento týden došlo na poslední fázy přeměny interiéru ( alespoň prozatím ) Na řadu přišly dveře a polstrování u zadních sedaček.Zítra musím ještě doladit detaily na vzhledu,ale z 98% mám hotovo. Polstování nahradila bílá koženka. Celkové foto interiéru P.S. dělal jsem to poprví a zřejmě i naposled ( to byla pakárna ) :D:D [upravil dne 20/8/09 Voighta] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.